Home Svenska Snart kan föräldrar övervaka sina barn på Snapchat

Snart kan föräldrar övervaka sina barn på Snapchat

0

Snap har lanserat en ny funktion som gör det möjligt för föräldrar att övervaka sina barns aktiviteter i sociala medier-appen Snapchat. Med det nya verktyget, som kallas Family Center, kan föräldrar bland annat se sina barns Snapchatvänner och vilka de har chattat med samt anonymt anmäla kränkande innehåll. Enligt Bloomberg har Snap jobbat med funktionen i över ett år. Den kommer att rullas ut till Snapchatanvändare i USA, Storbritannien, Kanada, Australien och Nya Zeeland i dag. Till hösten väntas funktionen bli tillgänglig globalt, uppger en talesperson för nyhetsbyrån. Nyheten du läste här kommer från Omni Ekonomi, som är Omnis systerapp. Omni Ekonomi hjälper dig att navigera i den just nu turbulenta ekonomiska verkligheten – med nyheter, analyser och handfasta råd kring din privatekonomi. I sommar får du testa Omni Ekonomi i tre månader för 99 kronor. Erbjudandet gäller även dig som har testat Omni Ekonomi tidigare.