Mumbai Confidential: Venter

0
46

Mumbai-Nagpur Supercommunications Highway (Express-filbilde av Amit Chakravarty)

Den statlige regjeringen hadde planlagt innvielsen av den første fasen av Mumbai-Nagpur Supercommunications Highway 15. august. Det var også planlagt et program i forbindelse med Nagpur der statsminister Narendra Modi var forventet å være til stede. Nå, med forsinkelser i dannelsen av Maharashtra-kabinettet sammen med flere andre faktorer, ser det ut til at programmet vil bli utsatt.

Sted til ettertanke

Shiv Sena-leder Sanjay Raut er fortsatt i ED-varetekt og kan bli overført til rettslig varetekt. Rauts familie er angivelig ikke fornøyd med den “dårlige oppvisningen” som Shiv Sainiks presenterte da han ble arrestert sist søndag og ønsker at partiarbeidere skal “støtte ham bedre”. I påvente av at han vil bli overført til Arthur Road fengsel, har partiets sentrale enhet i Shiv Sena Bhavan sendt en melding til den lokale shakhaen på N M Joshi Marg for å hjelpe til med en jevn passasje av hjemmetiffin til lederen. I følge reglene er det bare én person som er autorisert av fengselet til å sende mat hjem, og Senas lokale enhet blir regnet med å inngå en ordning med ham for formålet.

Instaworthy

Subscriber Only StoriesSe alle

Premium

UPSC-nøkkel-9. august, 2022: Hvorfor du bør lese 'Egg og tro' eller 'Transge…Premium

Streetwise Kolkata – Beckbagan: Oppkalt etter en utsending fra Awadh …

Premium

Som statsminister Modi igjen refererer til Rajya Sabha 'hindring', noen hussannheterPremium

Delhi Confidential: Raghav Chadha slår en lyrisk tone mens han byr…Abonner nå for å få 66 % RABATT

Forutseende at borgervalget ville bli avholdt etter monsunen, har Shiv Sena begynt å lage korte ‘ruller’ på arbeidet utført av partiet ved BMC under dets styre. Det er allerede laget en spole om hvordan Hindmata Cinema forble fri for vannpåfylling på grunn av tidligere minister “Aaditya Thackerays innovative idé” mens en annen planlegges med arbeid utført av det borgerlige organet under Covid, inkludert utnevnelsen av et kjerneteam av tidligere CM Uddhav Thackeray.

(SAMLET AV YOGESH NAIK)

Forklart av The Indian Express Ikke bare les nyhetene. Forstå det. Les våre daglige forklaringer Les nå