Mumbai Confidential: I väntan

0
134

Mumbai-Nagpur Supercommunications Highway (Express-filfoto av Amit Chakravarty)

Den delstatsregeringen hade planerat invigningen av den första fasen av Mumbai-Nagpur Supercommunications Highway den 15 augusti. Ett program hade också planerats för detta i Nagpur där premiärminister Narendra Modi förväntades vara närvarande. Nu, med försening i bildandet av Maharashtra-kabinettet tillsammans med flera andra faktorer, verkar programmet troligtvis skjutas upp.

Tänkvärt

Shiv Sena-ledaren Sanjay Raut är fortfarande häktad på ED och kan komma att överföras till domstolsförvar. Raut’s familj är enligt uppgift inte nöjda med den “dåliga showen” som Shiv Sainiks satte upp när han greps i söndags och vill att partiarbetare ska “stödja honom bättre”. I väntan på att han kommer att överföras till Arthur Road-fängelset, har partiets centralenhet i Shiv Sena Bhavan skickat ett meddelande till den lokala shakhan på N M Joshi Marg för att hjälpa till med en smidig passage av hemtiffin till ledaren. Enligt reglerna finns det bara en person som är auktoriserad av fängelset att skicka hem mat och Senas lokala enhet räknas med att ingå en överenskommelse med honom för ändamålet.

Instaworthy

Berättelser endast för prenumeranterVisa alla

Premium

UPSC-nyckel-9 augusti, 2022: Varför du bör läsa 'Ägg och tro' eller 'Transge…Premium

Streetwise Kolkata – Beckbagan: Uppkallad efter en utsände från Awadh …

Premium

Som premiärminister Modi återigen hänvisar till Rajya Sabhas “hinder”, några hussanningarPremium

Delhi Confidential: Raghav Chadha slår en lyrisk ton när han bjuder… Prenumerera nu för att få 66 % RABATT

Förväntar dig att medborgarvalet skulle hållas efter monsunen har Shiv Sena börjat göra korta ‘rullar’ om det arbete som utförts av partiet vid BMC under dess regeringstid. En rulle har redan gjorts om hur Hindmata Cinema förblev fri från vattenförsämring på grund av den tidigare ministern “Aaditya Thackerays innovativa idé” medan en annan planeras för arbete som utförts av det civila organet under Covid, inklusive utnämningen av ett kärnteam av tidigare CM Uddhav Thackeray.

(SAMMANSTÄLLD AV YOGESH NAIK)

Förklarat av The Indian Express Läs inte bara nyheterna. Förstå det. Läs våra dagliga förklaringar Läs nu