Horoskop idag, 8 augusti 2022: Tvillingarna, Väduren, Fiskarna och andra tecken – kolla astrologiska förutsägelser

0
51

Horoskop idag, 8 augusti 2022: Tvillingarna, Väduren, Fiskarna och andra tecken — kontrollera astrologisk förutsägelse

VÄDUR (21 mars – 20 april)

Du är inte känd för ditt tålamod, och det krävs inte mycket för att få dig till bristningsgränsen. Men om du vidtar undvikande åtgärder i början av veckan kommer du att avvärja en kamp i slutet. Jag vet att du är lyckligast när alla mår bra, så låt det hända!

ÖXEN (21 april – 21 maj)

Allt som nyligen lösts eller kommit överens om bör vara bindande och det verkar inte finnas mycket som kan läggas till befintliga villkor. Men du kommer säkerligen att möta en eller två meningsskiljaktigheter senare, delvis som ett resultat av ditt eget behov av att hävda ditt oberoende.

Subscriber Only StoriesView All

Premium

UPSC Key-9 augusti 2022: Varför du bör läsa “Ägg och tro” eller “Transge…

Premium

Streetwise Kolkata – Beckbagan: Uppkallad efter en utsända från Awadh …

Premium

Som premiärminister Modi återigen hänvisar till Rajya Sabhas “hinder”, några hussanningar< figur>Premium

Delhi Confidential: Raghav Chadha slår en lyrisk ton när han bjuder… Prenumerera nu för att få 66 % RABATT

GEMINI (22 maj – 21 juni)

Venus’ påverkan på ditt tecken går igenom ett subtilt skifte, och du har några dagar kvar på dig att slutföra känslomässiga arrangemang. Om andra har något att säga om saken kommer du snart att få en fantastisk inbjudan. Jag har en känsla av att du kommer att bli överraskad!

CANCER (22 juni – 23 juli)

Du vet att cancer är ett vattentecken och därför mycket känslomässigt. Den här veckan är det dock de intellektuella som kommer att ställa upp, så du kan göra klokt i att hålla tyst och spara dina idéer till senare. Se upp när du är med vänner – eller så får du sedeln kvar!

LEO 24 juli – 23 augusti)

Det är inte klart om det är du eller en partner som behöver mer frihet, men på ett eller annat sätt måste ett åtagande ändras. Vissa av er kanske är benägna att kalla det en dag. Du kanske anser att det är mer förnuftigt att hänga på ett tag och se hur landet ligger.

VIRGO (24 augusti – 23 september)

Venus har verkligen tillhandahållit lysande förutsättningar för professionella ambitioner. Alla ni födda under Jungfruns tecken har upptäckt att vem ni känner är mycket viktigare än vad ni känner. Du har också lärt dig att charm har många användningsområden.

VÅGEN (24 september – 23 oktober)

Annons

Professionella och världsliga ambitioner verkar ibland så enkla jämfört med familje- och hemtryck. Jämförelsen är till stor del en illusion. Om du tar en opartisk titt kommer du att se hur bra du klarar dig på alla fronter. Och du behöver verkligen inte ta parti när vänner faller ut.

SKORPIOEN (24 okt. – 22 nov.)

Allt som sker under de kommande två veckorna bleknar till obetydlighet när man tänker på vad som är möjligt. Om du är redo att gå all out för en stor ambition igen, tänd det blå pekpappret och gå i pension! Var snäll och låt inte kräsna vänner lura dig.

SAGITTARIUS (23 nov. – 22 december)

Mars är alltid en planet att titta på i dina personliga angelägenheter, främst för att den har ett så starkt inflytande på din allmänna energinivå. Även om denna himmelska kropp nu uppmanar dig till mer och mer hårt arbete, kommer ekonomiska belöningar inte att släpa långt efter.

STENBOCK (23 dec. – 20 januari )

Annons

Det finns ingen vetskap om vad andra planerar för tillfället, men jag tror att du kan lita på partners’ integritet och uppriktighet att se till att allt som görs slutförs i linje med de allra bästa motiven. Se bara till att du inte behöver betala för alla andra!

VATTUMANNEN (21 januari – 19 februari)

Du har kommit överens med känslomässiga störningar, men det finns fortfarande en kvardröjande känsla av att ett fel ännu inte har rättats till. Även om du nu kanske säger vad du tycker, betyder det kanske inte att en spricka är åtgärdad ännu. Det kan fortfarande vara en bit kvar innan du är fri.

FISKAR (20 februari – 20 mars)

Du ska trivas den här veckan, så länge, det vill säga som du kan lägga vissa bekymmer och bekymmer bakom dig. Var en typisk fisk och separera dig från oönskade förpliktelser. Det är fantastiskt hur lätt du kommer att tycka att det är att göra dig själv osynlig!

Förklarat av The Indian Express Läs inte bara nyheterna. Förstå det. Läs våra dagliga förklaringar Läs nu