Horoskop i dag, 8. august 2022: Tvillinger, Væren, Fiskene og andre tegn – sjekk astrologisk prediksjon

0
125

Horoskop i dag, 8. august 2022: Tvillinger, Væren, Fiskene og andre tegn — sjekk astrologisk prediksjon

VÆREN (21. mars – 20. april)

Du er ikke kjent for din tålmodighet, og det skal ikke mye til for å presse deg til bristepunktet. Men hvis du tar unnvikende handlinger i begynnelsen av uken, vil du unngå en kamp på slutten. Jeg vet at du er lykkeligst når alle har det bra, så få det til!

TYREN (21. april – 21. mai)

Alt som nylig ble forlikt eller avtalt bør være bindende, og det ser ikke ut til å være mye som kan legges til eksisterende betingelser. Du vil imidlertid garantert møte en eller to meningsforskjeller senere, delvis som et resultat av ditt eget behov for å hevde din uavhengighet.

Subscriber Only StoriesView All

Premium

UPSC Key-9. august 2022: Hvorfor du bør lese «Eggs and faith» eller «Transge…

Premium

Streetwise Kolkata – Beckbagan: Oppkalt etter en utsending fra Awadh …

Premium

Som statsminister Modi igjen refererer til Rajya Sabha 'hindring', noen hussannheter< figur>Premium

Delhi Confidential: Raghav Chadha slår en lyrisk tone mens han byr…Abonner nå for å få 66 % RABATT

GEMINI (22. mai – 21. juni)

Venus’ innvirkning på tegnet ditt går gjennom et subtilt skifte, og du har noen dager igjen til å fullføre følelsesmessige arrangementer. Hvis andre har noe å si om saken, vil du snart motta en fantastisk invitasjon. Jeg har en følelse av at du vil bli overrasket!

KREFT (22. juni – 23. juli)

Du vet at kreft er et vanntegn og derfor svært emosjonelt. Denne uken er det imidlertid de intellektuelle som skal løpe, så det kan være lurt å tie og lagre ideene dine til senere. Se opp når du er sammen med venner – eller du står igjen med regningen!

LEO 24. juli – 23. august)

Det er ikke klart om det er du eller en partner som trenger mer frihet, men på en eller annen måte må en forpliktelse endres. Noen av dere er kanskje tilbøyelige til å kalle det en dag. Du kan imidlertid vurdere det som mer fornuftig å holde på en stund og se hvordan landet ligger.

VIRGO (24. august – 23. september)

Venus har absolutt gitt strålende forhold for profesjonelle ambisjoner. Alle dere født under Jomfruens tegn har oppdaget at hvem dere kjenner er mye viktigere enn det dere kjenner. Du har også lært at sjarm har mange bruksområder.

LIBRA (24. september – 23. okt.)

Annonse

Profesjonelle og verdslige ambisjoner virker noen ganger så enkle sammenlignet med familie- og hjemlig press. Sammenligningen er i stor grad en illusjon. Hvis du tar en upartisk titt, vil du se hvor godt du gjør det på alle fronter. Og du trenger virkelig ikke ta parti når venner faller ut.

SKORPIOEN (24. okt. – 22. nov.)

Alt som skjer i løpet av de neste to ukene blekner til ubetydelighet når man vurderer hva som er mulig. Hvis du er klar til å gå helt ut for en stor ambisjon igjen, tenner du det blå trykkpapiret og går av med pensjon! Ikke la masete venner avvikle deg.

SAGITTARIUS (23. nov. – 22. desember)

Mars er alltid en planet å se på i dine personlige anliggender, hovedsakelig fordi den har en så sterk innflytelse på ditt generelle energinivå. Selv om dette himmellegemet nå oppfordrer deg til mer og mer hardt arbeid, vil ikke økonomiske belønninger ligge langt bak.

STEINBOKK (23. desember – 20. jan. )

Annonse

Det er ingen å vite hva andre planlegger for øyeblikket, men jeg tror du kan stole på partnere’ integritet og oppriktighet for å se at det som gjøres blir fullført i tråd med de aller beste motiver. Bare pass på at du ikke trenger å betale for alle andre!

VANNMANN (21. januar – 19. februar)

Du har forlikt deg med følelsesmessige forstyrrelser, men det er fortsatt en vedvarende følelse av at en feil ennå ikke er rettet opp. Selv om du nå kan si hva du mener, betyr det kanskje ikke at en rift er rettet ennå. Det kan fortsatt være et stykke igjen før du er klar.

FISKENE (20. februar – 20. mars)

Du bør kose deg denne uken, så lenge, det vil si at du klarer å legge visse bekymringer og bekymringer bak deg. Vær en typisk fisker og skille deg fra uønskede forpliktelser. Det er utrolig hvor enkelt du finner det å gjøre deg selv usynlig!

Forklart av The Indian Express Ikke bare les nyhetene. Forstå det. Les våre daglige forklaringer Les nå