Delhi Confidensial: Unntaket

0
113

Men Vest-Bengals sjefsminister Mamata Banerjee la imidlertid ikke ut noen gratulasjonsmeldinger på sosiale medier.

I visepresidentmålingene kan opposisjonen ha stilt en kandidat mot Jagdeep Dhankhar vel vitende om at det var en tapende kamp, ​​men når NDA-kandidaten vant, nesten alle senior opposisjonsledere – blant dem Sonia Gandhi, Sharad Pawar, Sitaram Yechury, Akhilesh Yadav, Tejashwi Yadav – gratulerte ham. Vest-Bengals sjefsminister Mamata Banerjee la imidlertid ikke ut noen gratulasjonsmelding på hennes sosiale mediehåndtak. Det var en mengde tweets fra henne som gratulerte CWG-medaljevinnerne. Trinamool-kongressen hadde avstått fra å stemme i visepresidentvalget, og trakk flaks fra noen av opposisjonspartiene. Faktisk bemerket Margaret Alva, mens hun gratulerte motstanderen sin, at noen opposisjonspartier hadde valgt å direkte eller indirekte støtte BJP i et forsøk på å avspore ideen om en samlet opposisjon.

På papir

DET HAR gått nærmere tre måneder siden kongresspresident Sonia Gandhi opprettet en gruppe for politiske anliggender, som kunngjort av henne på Udaipur Chintan Shivir. Hun hadde inkludert G 23-lederne Ghulam Nabi Azad og Anand Sharma i panelet, som med hennes ord skulle være en rådgivende gruppe som regelmessig skulle møtes for å diskutere og diskutere politiske spørsmål og utfordringer foran partiet. Gruppen har forøvrig ikke møttes en gang siden den ble dannet. Sonia hadde gjort det klart at gruppen ikke ville være et kollektivt beslutningsorgan. Foruten Azad og Sharma har gruppen Rahul Gandhi, Mallikarjun Kharge, Ambika Soni, Digvijaya Singh, K C Venugopal og Jitendra Singh som medlemmer.

The Jibe

DA JANATA Dal (United) sin interne kamp ble offentlig etter at partiet anklaget sin tidligere sjef R C P Singh for “store uregelmessigheter” i fast eiendom, noe som fikk ham til å slutte, tok Lok Janshakti-partiets nasjonalpresident Chirag Paswan et stikk til sjefsminister Nitish Kumar på søndag. Chirag sa til tross for at Nitish innrømmet at Singh henga seg til korrupsjon, kaller han seg selv “Sushashan Babu”. LJP-sjefen la til: “Det er nå uenighet i huset til den som brøt andres hus.”

Historier kun for abonnenterSe alle

Premium

UPSC Key-9. august 2022: Hvorfor du bør lese «Egg og tro» eller «Transge…Premium

Streetwise Kolkata – Beckbagan: Oppkalt etter en utsending fra Awadh …

Premium

Som statsminister Modi igjen refererer til Rajya Sabha 'hindring', noen hussannheter< img src="https://indianexpress.com/wp-content/plugins/lazy-load/images/1x1.trans.gif" />Premium

Delhi Confidential: Raghav Chadha slår en lyrisk tone mens han byr…Abonner nå for å få 66 % rabatt

< strong>Forklart av The Indian Express Ikke bare les nyhetene. Forstå det. Les våre daglige forklaringer Kjøp nå