CUET UG 2022: Fase II-eksamener utsatt for berørte studenter; ferske adgangskort snart

0
43

CUET UG 2022: I følge dataene gitt av UGC-sjefen, ba totalt 15811 kandidater om en annen dato enn 12. til 14. august. (Representativt bilde. Express foto av Gurmeet Singh)

CUET UG 2022: National Testing Agency (NTA) har endret fase to-eksamenene i Common University Entrance Test Undergraduate (CUET UG) 2022 ved noen sentre. De utsatte eksamenene vil nå være planlagt mellom 24. og 28. august, erklærte  University Grants Commission (UGC) formann, M Jagadesh Kumar.

I følge dataene gitt av UGC-sjefen, ba totalt 15811 kandidater om en annen dato fra 12. til 14. august, ettersom noen studenter hevdet at det var mange festivaler i løpet av disse dagene. I tillegg, “mange kandidater hadde bedt om endring av dato/by for CUET (UG) – 2022-eksamen etter 10. august 2022 og utover, da byene som ble tildelt dem i fase II (04. til 06. august 2022) ikke var egnet for dem, ” Kumar tvitret.

Les |JEE Main 2022 økt 2 resultat LIVE-oppdateringer

Les også |CLAT 2023-registreringer for å begynne 8. august; eksamen i desember

Med tanke på disse forespørslene har NTA besluttet å utsette eksamenene for alle disse kandidatene til 24. til 28. august. Kandidatene bør også merke seg at i motsetning til tidligere kunngjøring om adgangskort, vil de gamle hallbillettene ikke lenger være gyldige for utsatte eksamener. NTA vil snart utstede reviderte adgangskort for de omlagte CUET UG-eksamenene som nå er planlagt mellom 24. og 28. august. Disse adgangskortene vil bli utgitt på den offisielle CUET-nettsiden — cuet.samarth.ac.in.

“Fase III av eksamen 17., 18. og 20. august 2022 vil bli gjennomført i henhold til tidsplanen informert tidligere til kandidatene,” Kumar la til.

Subscriber Only StoriesSe alle

Premium

UPSC Key-8. august 2022: Hvorfor bør du les 'NITI Aayog' eller 'Bottom-up A…Premium

Innlegg for Tejashwi holder RJD i hånden, BJP venter og ser på

Premium

UPSC Essentials: Nøkkelord fra den siste uken med MCQerPremium

C Raja Mohan skriver | India, Bangladesh, Pakistan: Hva øst kan lære vest. Abonner nå for å få 66 % RABATT

I mellomtiden har NTA også lansert en eksklusiv e-post-ID for klageoppgjør for CUET UG 2022-aspirantene. Enhver kandidat som står overfor problemer angående emnekombinasjon, medium, spørreskjema osv. kan nå sende e-post til cuetgrievance@nta.ac.in og oppgi søknadsnummeret.

TO ER ALLTID BEDRE | Vår toårige abonnementspakke gir deg mer til mindre Kjøp nå