CHSE Odisha +2 Arts Result 2022 släppt; Scorekortlänken aktiverad på orissaresults.nic.in

0
86

CHSE Odisha +2 Arts Resultat 2022: Studenter kommer att behöva sitt rullnummer, födelsedatum för att logga in och kontrollera sitt resultat. (Representativ bild)

CHSE Odisha +2 Arts Result 2022: The Council for Higher Secondary Education (CHSE) Odisha tillkännagav idag resultaten för Plus Two Arts-strömprovet den 8 augusti. Kandidater som dök upp för provet kan nu ladda ner sitt resultatkort över sina +2-prov från CHSE:s officiella webbplatser — orissaresults.nic.in och chseodisha.nic.in.

Läs |CHSE Odisha 12:e +2 Konstresultat 2022 LIVE-uppdateringar

Den totala andelen godkända i år är 82,10 procent för Arts-strömmen. Resultatet för Commerce and Science-strömmen tillkännagavs av CHSE den sista veckan i juli. I år är CHSE +2-procentandelen för vetenskapsströmmen 96,12 procent och 89,20 procent för handelsströmmen. Totalt 3 21 508 studenter inom konst, vetenskap, handel och yrkesutbildningar dök upp för CHSE +2-proven.

CHSE Odisha +2 Arts Result 2022: Webbplatser att bocka för

Kandidater som dök upp till provet kommer att kunna kontrollera sina resultat idag kl. 16.00 på de officiella webbplatserna — orissaresults.nic.in och chseodisha.nic.in . Elever kommer att behöva sitt rullnummer, födelsedatum för att logga in och kontrollera sitt resultat.

Läs |Rätt val | Föredrar du kurs eller högskola? En professor förklarar

I år genomfördes Odisha klass 12 eller +2 styrelsens prov mellan 28 april och 28 maj 2022 och hölls från 08.00 till 10.00. Styrelseproven hölls offline, penna och papper efter ett år.

Subscriber Only StoriesView All

Premium

UPSC Key-9 augusti 2022: Varför du bör läsa “Ägg och tro” eller “Transge…

Premium

Streetwise Kolkata – Beckbagan: Uppkallad efter en utsände från Awadh …

Premium

När premiärminister Modi återigen hänvisar till Rajya Sabhas “hinder”, några hussanningar

Premium

Delhi Konfidentiellt: Raghav Chadha slår en lyrisk ton när han bjuder… Prenumerera nu för att få 66 % RABATT

Förra året markerades eleverna på grundval av alternativa bedömningskriterier eftersom styrelseproven ställdes in av delstatsregeringen på grund av den andra vågen av COVID-19 . En godkänd procentsats på 65,89 procent registrerades i konstströmmen.

Förklarat av The Indian Express Läs inte bara nyheterna. Förstå det. Läs våra dagliga förklaringar Köp nu