Veckohoroskop, 7 augusti 2022 – 13 augusti 2022: Skorpionen, Väduren, Fiskarna och andra tecken – kontrollera astrologiska förutsägelser

0
47

Veckohoroskop, 7 augusti 2022 – 13 augusti 2022: Skorpionen, Väduren, Fiskarna och andra tecken – kontrollera astrologisk förutsägelse

VÄDUR (21 mars – apr. 20)

Du måste hålla fast vid dina principer, men mycket kretsar fortfarande kring pengar. Du känner att du inte ska syssla med att göra andra människor lyckliga, utan för att trygga dina egna intressen. Det är på tiden att du sätter dig själv först, så känn dig inte skyldig.

ÖXEN (21 april – 21 maj)

< p>Du måste vara beredd på uppriktig och öppen debatt! Du kanske önskar att allt var sött och lätt, men det är mycket bättre att ta itu med orsaker till oenighet. Det finns lite att vinna på att tappa över sprickorna. På lång sikt löper livet på dig, så du har råd att koppla av.

Berättelser endast för prenumeranterVisa alla

Premium

UPSC Key-8 augusti 2022: Varför du bör läsa “NITI Aayog” eller “Bottom-up A…

Premium

Inlägg för Tejashwi håller RJD i handen, BJP väntar och tittar på

Premium

UPSC Essentials: Nyckeltermer för den senaste veckan med MCQs

Premium

Väg till 2024 | Droupadi Murmu på Raisina Hill: BJP kan stöta på några stötar Prenumerera nu för att få 66 % RABATT

GEMINI (22 maj – 21 juni)

Du är känd för dina goda idéer men också, enligt många människors åsikt, för hur lätt du ändrar dig. Men det är nu viktigt att vara konsekvent och inse att dina planer måste kunna genomföras i praktiken.

CANCER (22 juni – 23 juli)< /p>

Passionerna ökar. Detta betyder uppenbarligen att romantiska dalianser kan utveckla ett eget momentum. Det indikerar dock också att alla dina kreativa krafter nu borde vara på topp. Kräftans konstnärer & # 8211; och det inkluderar alla er – kommer att utforska nya vägar eller expertis. Resultaten kan gynna ditt affärsliv.

LEO (24 juli – 23 augusti)

Maktkamper är oundvikliga, troligen hemma eller i din familj. Föreställ dig aldrig att du är helt felfri, för, även av misstag, har du bidragit till aktuella, obekväma känslosituationer. En äldre eller mer erfaren partner kommer till din hjälp.

JUNGFULL (24 augusti – 23 september)

Det är svårt att fokusera på detaljer för tillfället och du bör ge dig ut på en faktaexpedition på jobbet. Enligt alla indikationer kommer du att klara dig bra i seriösa diskussioner och möten, men låt dig inte kastas av människor som är ute efter att chocka dig. Familjefrågor kan dra nytta av några av dina känsliga och intuitiva färdigheter.

VÅGEN (24 september – 23 oktober)

Om du har en ledig stund kan du fira Jupiters närvaro i spännande delar av ditt diagram genom att köpa dig en godbit eller två. Ditt nöje kan störas något av en antydan till provokation på ekonomiavdelningen. Ändå tyder alla tecken på att en kontantkris kommer att passera med en partners stöd. Det är veckans goda nyheter!

SKORPIOEN (24 oktober – 22 november)

Planeten hopar sig på planet, stjärna på stjärna, och du kanske upplever en välkommen ökning av energi. Men det finns för många val. Om du verkligen inte kan bestämma dig för vad du ska göra, är det helt acceptabelt att överlämna sig till omständigheterna och låta ödet ta sin gång.

SKYTTEN (23 nov. – dec. 22)

Ditt fantasiliv verkar vara extremt kraftfullt just nu. Det är inget fel med detta, bara så länge du inte föreställer dig att det du tror är sant verkligen är sant. Allt eftersom dagarna går börjar fakta och fiktion följa helt skilda vägar.

STENBOCK (23 dec. – 20 januari)

Dina stjärnor betyder allvar, och vänner och bekanta kommer att ta livet på extremt allvar och när som helst kan en annars lättsam situation bli extremt intensiv. Vad som händer i slutändan är mycket upp till dig, och din känslomässiga visdom och erfarenhet kommer att testas grundligt.

VATUMAN (21 januari – 19 februari)

Diskusioner och beslut som äger rum under den aktuella perioden kommer att domineras av månen, och det betyder att du kommer att göra rationella val utifrån dina instinkter och känslor. Och det är ingen lätt bedrift! Ditt omdöme kan vara bra, men tänk efter innan du pratar!

FISCES (20 feb. – 20 mars)

Det är dags att komma ikapp med några grundläggande livslektioner. Det ser väldigt mycket ut som om du kan ha tagit andra människor för givna eller på annat sätt undervärderat deras gåvor och egenskaper. Du skulle göra klokt i att ompröva dina vanor och förutfattade meningar.

TVÅ ÄR ALLTID BÄTTRE | Vårt tvååriga prenumerationspaket ger dig mer till mindre Köp nu