Varun Gandhi tar «muft ki revdi»-sveip mot regjeringen med listen over misligholdere

0
43

Varun Gandhi (Express-bilde av Vishal Srivastava)

BJP-parlamentsmedlem Varun Gandhi tok en sveip mot regjeringen på lørdag over statsminister Narendra Modis “muft ke revdi&#8221 ; (gratis) kommentar, og sa at lån opp til Rs 10 lakh crore av korrupte forretningsmenn ble gitt avkall i løpet av de siste fem årene.

Mehul Choksi og Rishi Agarwal topper listen over de som mottok “muft ki revdi& #8221;, sa Gandhi i en tweet på hindi, og delte et regjeringssvar i parlamentet om de 10 beste misligholdsfirmaene. Choksi og Agarwal er assosiert med to av disse firmaene.

“Det samme parlamentet som forventer at de fattige skal uttrykke takk for å motta fem kg korn, sier også at dårlige lån på Rs 10 lakh crore av korrupte forretningsmenn har blitt gitt avkall de siste fem årene. Hvem har førsterett over statskassen?” spurte Gandhi.

Les |Mitt tilskudd, din revdi: Statsministeren har åpnet en viktig samtale om sløsing mellom folk og deres representanter

Han refererte tilsynelatende til en annen Bharatiya Janata Party (BJP) MP’s kommentarer under en debatt i parlamentet om at Modi har gitt gratis matkorn til 80 millioner fattige mennesker siden COVID-19-utbruddet. Regjeringen fortjener ros for dette, hadde stortingsrepresentanten sagt.

Historier kun for abonnenterSe alle

Premium

Ingen offer-beskyldning, ingen fetisjisering av overgrep: Darlings viser hvorfor vi trenger mo.. .

Premium

Hvordan den indiske action-spektakulære RRR ble en knallbra i Amerika

Premium

5 måter Samsung kan forbedre Galaxy Z Flip 4 og Fold på 4

TO ER ALLTID BEDRE | Vår toårige abonnementspakke tilbyr deg mer til mindre Kjøp nå