Patriotisk glød bør innprentes i ungdommen: PM

0
47

Statsminister Narendra Modi med JKNC-president Farooq Abdullah i New Delhi på lørdag. (PTI Photo)

Azaadi ka Amrit Mahotsav er en “sanskar utsav for ungdom”, som vil fylle dem med “udødelig lidenskap for å bidra for landet”, sa statsminister Narendra Modi mens han talte til det tredje nasjonale komitémøtet om Azadi ka Amrit Mahotsav her på lørdag.

Modi sa at den patriotiske gløden som ble sett under frihetskampen var enestående, og det er den samme gløden «som vi trenger å innprente i vår nåværende generasjon og kanalisere den for nasjonsbygging». Han sa at Azadi Ka Amrit Mahotsav skaper en atmosfære av patriotisk iver i landet, og at det er en flott mulighet til å etablere den følelsesmessige forbindelsen til ungdom med oppgaven med å bygge nasjoner.

Modi fremhevet bidraget til frihetskjempere fra stammesamfunn, og sa at folk burde hylle ved å bygge stammemuseer på lokalt nivå.

Blant medlemmene av komiteen som deltok på møtet var Lok Sabha-speaker Om Birla, Manipur og West Bengals guvernør La Ganesan, sjefsministrene Yogi Adityanath, Ashok Gehlot, Naveen Patnaik og Mamata Banerjee, Maharashtra-nestleder CM Devendra Fadnavis, parlamentsmedlemmene Farooq Abdullah og Sharad Pawar, BJP-president JP Nadda, høytstående embetsmenn, åndelige ledere, artister og filmpersonligheter. p>Fortellinger kun for abonnenterVis allePremium

UPSC Key-8. august 2022: Hvorfor du bør lese 'NITI Aayog' eller 'Bottom-up A…

Premium

Innlegg for Tejashwi holder RJD i hånden, BJP venter og ser påPremium

UPSC Essentials: Nøkkelord fra den siste uken med MCQs

Premium

C Raja Mohan skriver | India, Bangladesh, Pakistan: Hva øst kan lære vestAbonner nå for å få 66 % RABATT

Komiteens medlemmer ga en oversikt over aktivitetene de tok opp under Amrit Mahotsav og ga også sine forslag og innspill for å styrke kampanjen ytterligere. Unionens innenriksminister Amit Shah forklarte at mer enn 60 000 programmer har blitt organisert i landet til dags dato under Amrit Mahotsav.

TO ER ALLTID BEDRE | Vår toårige abonnementspakke tilbyr deg mer til mindre Kjøp nå