”Netflix tvingade Hollywood djupt ur sin bekvämlighetszon”

0
51

Netflix satsning på mobilspel, som lanserades förra året, har inte fått det genomslag bland användare som man hoppats på. Knappt 1 procent av streamingjättens 221 miljoner prenumeranter använder spelen dagligen, rapporterar CNBC. Enligt CNN Business handlar Netflix förvandling bort från enbart streaming om att bolaget håller på att bli ett traditionellt mediebolag. – En gång i tiden tvingade Netflix Hollywood djupt ur sin bekvämlighetszon. De tog streaming till amerikanernas vardagsrum. Nu verkar det som att ett mer konventionellt tillvägagångssätt är vad Netflix behöver, säger Andrew Hare, chef på forskningsbolaget Magid. – Med andra ord, de är gammaldags. Nyheten du läste här kommer från Omni Ekonomi, som är Omnis systerapp. Omni Ekonomi hjälper dig att navigera i den just nu turbulenta ekonomiska verkligheten – med nyheter, analyser och handfasta råd kring din privatekonomi. I sommar får du testa Omni Ekonomi i tre månader för 99 kronor. Erbjudandet gäller även dig som har testat Omni Ekonomi tidigare.