Hva du bør vite om Pokemon Scarlet og Violet

0
83

Niende generasjon Pokemon-spill ble først annonsert under en Pokemon Presents-presentasjon 27. februar 2022. Disse nye spillene ble avslørt for å være Pokemon Scarlet og Violet. Siden den gang har det kommet ut mye mer informasjon om spillene, som skal lanseres på Nintendo Switch 18. november 2022. Dette inkluderer startpokemoner, legendarer, karakterer, steder og mer.

Pokemon Scarlet og Violet skiller seg helt fra alle tidligere Pokemon-spill. Disse siste spillene er helt åpen i verden, en første for franchisen. Imidlertid er mange av de originale kjennetegnene til Pokémon-spillene fortsatt til stede, som å fange Pokémon, slåss, handle osv.

Innholdsfortegnelse

  < figure class="aligncenter size-large">

  Denne nye retningen for Pokémon-spillene er noe fans har drømt om en stund, og har allerede blitt vist frem i spinoff-spillet Pokemon Legends: Arceus til stor anerkjennelse.

  I denne artikkelen vil vi lede deg gjennom alt vi vet så langt om Pokemon Scarlet og Violet som neste generasjon av Pokemon-serien.

  Hva er de nye Pokémonene?

  Mange nye Pokemon har blitt annonsert og vist frem for Pokemon Scarlet og Violet. Av størst betydning er de nye starterne, så vel som legendarene. For start-Pokémon kan du velge mellom Sprigatito, en gresskatt-Pokemon, Fuecoco, en ildkrok-Pokémon og Quaxly, en vannandunge-Pokémon.

  De to nye legendariske Pokémonene er Koraidon i Pokemon Scarlet og Miraidon i Pokemon Violet. I tillegg har noen få andre nye Pokémon blitt annonsert: Pawmi, en elektrisk type; Lechonk, en normal type; og Smoliv, en gress- og normaltype.

  Hvem er de nye karakterene?

  Karakterene i de nye spillene har blitt annonsert. De inkluderer professorene, som er forskjellige for hvert spill, og vennen din i spillet, Nemona. Designet for den spillbare hovedpersonen ble også utgitt, og avhengig av hvilket spill du spiller, vil karakteren din ha et annet antrekk.

  Når det gjelder de nye professorene, hvis du spiller Pokemon Scarlet, vil du møte professor Sada. I Pokemon Violet vil du se professor Turo. Spillenes nettsted sier at “hver utfører undersøkelser av visse kunnskaper som er gått i arv i regionen.”

  Hvordan er gameplayet?

  Det mest bemerkelsesverdige aspektet ved Pokémon Scarlet og Violet er at det markerer en overgang til en åpen verden RPG. Dette betyr at spillere fritt kan utforske in-game-verdenen som de ønsker. Dette er mye forskjellig fra de forrige spillene, der utforskning av verden var begrenset til der du var i spillets historie. Dette ligner veldig på spinoff-Pokemon-tittelen, Pokemon Legends: Arceus, som også var åpen verden.

  Pokemon Scarlet og Violet vil også inkludere en flerspillermodus, som lar opptil fire andre spillere bli med deg på eventyr. I følge nettstedet kan du “utforske forskjellige steder i regionen i disse spillene med andre spillere.”

  Til tross for disse nye tilleggene til serien, vil spillene fortsatt inneholde spillfunksjoner som er nære og kjære for Pokémon-serien, som fangst, handel og kamp.

  Hvor finner spillene sted?

  De nye spillene vil bli satt i en aldri før sett region. Selv om navnet på den nye regionen er ukjent foreløpig, er det sikkert at den kommer til å bli ekspansiv. Siden Pokemon Scarlet og Violet vil være de første spillene som omfavner spill i åpen verden, vil det være mye å utforske og oppdage i spillerens eget tempo.

  Ingenting har ennå blitt utgitt som eksplisitt beskriver den nyeste Pokémon-serien. Likevel, spillene’ traileren viser generelle aspekter av verden. For eksempel ser regionen inspirert ut av Spania, som støttes av de spanskinspirerte navnene til Pokemon, og utseendet til hus i stucco-stil i traileren.

  Andre regioner i Pokémon-spillene har også blitt inspirert av virkelige land, slik som Unova og Alola er basert på amerikanske lokasjoner og Kalos er inspirert av Frankrike.

  Hvor mye vil spillene koste?

  En digital versjon av Pokemon Scarlet and Violet kan forhåndsbestilles for $59,99. Dobbeltpakken er tilgjengelig hos deltakende forhandlere og på Pokemon World-nettstedet. I tillegg kan du forhåndsbestille den digitale versjonen for $119,99.

  For forhåndsbestillinger, gå til Target-, Amazon-, Best Buy- og GameStop-forhandlere.

  Utforsk den nyeste verdenen av Pokémon Scarlet og Violet

  Pokemon Scarlet og Violet markerer et spennende punkt i franchisens historie som de første åpne verdensspillene i hovedserien. Som med de fleste Pokémon-spill, er de designet for å appellere til mangeårige fans og nykommere i serien. Disse to spillene er verdt å bli begeistret for med alle deres nye funksjoner og design, og holder Pokémon-serien frisk.