CUET-UG 2022: NTA utfärdar förtydliganden om återkommande tekniska problem vid testcenter

0
56

CUET-UG Session 2 började med tekniska fel på flera centra i landet. (Expressfoto av Sanath Prasad)

CUET UG 2022: Tackar på problemet med återkommande tekniska fel och förseningar vid provstart under de tre första dagarna av CUET 2022 session 2, National Testing Agency (NTA) ) utfärdade i dag ett förtydligande om studentens klagomål.

“Med hänsyn till de besvär som studenterna ställs inför i några av CUET:s centra, granskade NTA hela situationen i går. Det visade sig att några av centren misslyckades med att följa de fastställda protokollen. Varje förekomst av bristande efterlevnad/sabotage/okunnighet kommer att ses mycket allvarligt och strikta åtgärder kommer att vidtas mot dessa centra för att säkerställa ett smidigt genomförande av undersökningar i framtiden”, sa en hög NTA-tjänsteman.

Läs |CUET UG 2022: NTA ställer in dagens tentamen vid 53 centra, reviderade datum utfärdade

Byrån har också släppt en e-postadress till de drabbade studenterna dit eventuella klagomål relaterade till tentamen kan skickas. De berörda elevernas klagomål kan adresseras på e-post cuetgrievance@nta.ac.in. Kandidater måste ange sitt ansökningsnummer i ämnet. NTA är engagerad i att skydda elevernas intressen.

CUET-UG-session 2 började med tekniska problem på flera centra i landet. Som ett resultat av detta sköts det andra skiftet av examen den 4 och 5 augusti upp till senare datum medan examen 6 augusti sköts upp vid 53 centra.

Berättelser endast för prenumeranterVisa alla

Premium

Hur den indiska actionspektakulära RRR blev en smäll i Amerika

Premium

5 sätt på vilka Samsung kan förbättra Galaxy Z Flip 4 och Fold 4

Premium

“Vill visa att Indien kan få ut mindre, kostnad -effektiv SLV': S Somanat…

Premium

Delhi Rewind: How Dilshad Garden började som en del av Lahore Prenumerera nu för att få 66 % RABATT

TVÅ ÄR ALLTID BÄTTRE | Vårt tvååriga prenumerationspaket erbjuder dig m eller mindre Köp nu