Robert Raulyn misstänks ha dödat Lisa Holms mördare

0
89

Nerijus Bilevicius, som är dömd för mordet på Lisa Holm, misstänks ha mördats av 43-åriga Robert Raulyn, rapporterar Baltikums största nyhetskanal Delfi. Händelsen ska enligt tidningen ha skett på fängelsets gård, där vännerna hamnade i ett bråk. Raulyn är sedan tidigare dömd för dubbelmord och barnvåldtäkt efter en rad händelser som skakade Litauen år 2001. I december våldtog han en 14-årig flicka. Några dagar senare åka han, tillsammans med tre vänner, hem till flickans familj. Där mördade de hennes mamma och styvfar för att sedan sätta eld på huset. Den 14-åriga flickan kidnappades och hölls inlåst innan polisen hittade henne och grep Raulyn. Det var i onsdags som Bilevicius knivhöggs till döds i litauiskt fängelse, där han avtjänade sitt straff för mordet på den 17-åriga Lisa Holm.