Home Svenska KEAM 2022 Resultat deklarerat; Faiz Hashim toppar ingenjörsexamen

KEAM 2022 Resultat deklarerat; Faiz Hashim toppar ingenjörsexamen

0

KEAM 2022 Resultat: I år genomfördes KEAM-provet den 4 juli. (Representativ bild. (Representativ bild)

KEAM 2022 Resultat: Commissioner for Entrance Examinations (CEE) Kerala deklarerade i torsdags resultatet för Kerala Engineering, Architecture, Pharmacy and Medical examen. Resultatet tillkännagavs av minister för högre utbildning R. Bindu via presskonferens. Kandidater kan nu kontrollera sitt resultatkort på den officiella webbplatsen — cee.kerala.gov.in.

Faiz Hashim från Thrissur toppade det tekniska inträdesprovet och fick 575,95 poäng. Harishankar M. från Karamala, Kottayam, säkrade andraplatsen med en poäng på 572,22 följt av Nayan Kishore Nair från Mundakkal West, Kollam på tredje plats.

Läs |JEE Huvudresultat 2022: När och var ska man kontrollera session 2-resultaten

Totalt 73 977 kandidater dök upp till examen, av 51 031 har kvalificerat sig och 47 629 finns med på ranglistan. Aspiranter som kvalificerar sig för detta skriftliga prov kommer att kallas till rådgivningsprocessen nu.

KEAM 2022: Hur man laddar ner resultatkort

Subscriber Only StoriesView All

Premium

Venkaiah Naidu’s söndagsprofil: End of Session

Premium

YogimodellenPremium

Ny vicepresident Jagdeep Dhankhar, Mamata Banerjee bete noire, startade …

Premium

Återbosätta flyktingar i Rwanda: En titt på Storbritanniens kontroversiella policy Prenumerera nu för att få 66 % RABATT

Steg 1: Besök den officiella webbplatsen — cee.kerala.gov.in

Steg 2: På startsidan klickar du på länken för KEAM-resultat.

Steg 3: Ange dina nödvändiga uppgifter som applikationsnummer och lösenord.

Steg 4: Ditt scorekort kommer att visas på skärmen.

Steg 5: Ladda ner och spara för framtida referens.

Rätt val |Att välja BSc Agriculture eller BTech (Agriculture Engineering)? Expert ger översikt

I år genomfördes KEAM-provet den 4 juli och svarsnyckeln släpptes följande dag. Kandidater fick tid fram till kl. 17.00 den 13 juli att göra invändningar, och resultatet tillkännages efter att ha kontrollerat och beaktat alla invändningar från kandidater.

För att kontrollera den officiella svarsnyckeln måste kandidaterna besöka officiella webbplats — cee.kerala.gov.in — och klicka sedan på länken för svarsnycklar, varefter PDF-filen med nyckeln öppnas i ett nytt fönster. Kandidater kan dock inte göra invändningar längre och detta kan endast användas för referensändamål.

TVÅ ÄR ALLTID BÄTTRE | Vårt tvååriga prenumerationspaket erbjuder dig mer till mindre Köp nu