Horoskop idag, 6 augusti 2022: Tvillingarna, Väduren, Fiskarna och andra tecken – kontrollera astrologiska förutsägelser

0
53

Horoskop idag, 6 augusti 2022: Tvillingarna, Väduren, Fiskarna och andra tecken — kontrollera astrologisk förutsägelse

VÄDUR (21 mars – 20 april)

Månens position idag indikerar att du är i det vinnande laget, även om det naturligtvis beror på vad du försöker uppnå. Försök att ta avstånd från svåra människor och koncentrera dig på vad som kan åstadkommas personligen eller professionellt.

ÖXEN (21 april – 21 maj)

Du kanske fortfarande återhämtar dig från ett anfall av självtvivel. Du vet att det inte gör så mycket bra att ifrågasätta dina motiv eller kritisera dina prestationer i detalj. Spendera lite tid själv och du kommer att återupptäcka din förlorade känsla av frihet och självtillit.

Berättelser endast för prenumeranterVisa alla

Premium

5 sätt på vilka Samsung kan förbättra Galaxy Z Flip 4 och Fold 4Premium

“Vill visa att Indien kan ta fram mindre, kostnadseffektiva SLV”: S Somanat…

Premium

Delhi Rewind: How Dilshad Garden började som en del av LahorePremium

Kraften i handväskan Prenumerera nu för att få 66 % RABATT

GEMINI (22 maj – 21 juni)

En intim relation ser fortfarande lite kostsam ut, men dina generösa instinkter kan övertyga folk om att dina känslor är äkta. Även om du har planerat en avkopplande semester kan du vara mycket upptagen av professionella förhoppningar och prestationer, för en partners vägnar om inte för ditt konto. Det kan dock vara lite eller ingenting du kan göra åt det ännu.

CANCER (22 juni – 23 juli)

Det är full fart för alla er vars ambitioner ligger inom utbildningssfären, utländska aktiviteter eller juridiska frågor. Du kan förvänta dig tillfälliga hinder på jobbet, men så vitt vi kan se kommer de lätt att övervinnas. Du kanske måste använda lite extra charm, dock.

LEO (24 juli – 23 augusti)

Nära och nära vänner kan råda till försiktighet och återhållsamhet, men de kanske tar helt andra hänsyn än de som upptar dig. Som vanligt är kostnaden den avgörande faktorn, så du måste räkna dina pengar mycket noggrant.

VIRGO (24 augusti – 23 september)

Försök att utöva tålamod och hänsyn i alla dina kontakter med nära partners. De riskerar att flyga av handtaget om du sätter en fot fel – och förmodligen om du inte gör det! Aldrig har tålamod varit så absolut nödvändigt: vänta på din tur!

VÅGEN (24 september – 23 oktober)

Du riskerar nu att gå miste om spännande utvecklingar på jobbet eller hemma genom att överväga för mycket om detaljer. Å andra sidan finns det inget sätt att rusa framåt förrän grunden är ordentligt lagd: det kanske är dags att ta in familjemedlemmar.

SKORPIOEN (24 okt. &#8211) ; 22 nov.)

Planetarisk aktivitet, med fokus på energiska och potentiellt ambitiösa delar av ditt diagram, sätter en långvarig dispyt om rutinmässiga sysslor på sin spets. Men låt inte diskussioner om vem som gör vad förstöra din dag, för när det kommer till kritan har alla en roll – inklusive dig.

SKYTTEN (23 nov. – 22 dec.)

Även om du kanske får mycket sympati och stöd från vissa nära medarbetare, kan ingen göra ditt jobb åt dig. Det är därför du nu måste lägga axeln vid ratten och reda ut din hemsituation. När allt kommer omkring, om du inte är nöjd hemma kommer resten av ditt liv att lida.

STENBOCK (23 dec. – 20 januari)< /p>

Stål dig själv för en temperamentkrock men sikta på jämnare tider och kanske gör lite mer än din del av sysslorna. Du måste komma ihåg att den vise personen styr sina stjärnor, medan bara dåren lyder dem, och så ju mer ansvar du tar, desto bättre har du det.

VATUMAN (Jan. 21 – 19 februari)

Ingen kan verkligen säga att du har fötterna på jorden – minst av allt du! Ändå är din förståelse för människors djupare motiv oöverträffad, och det är därför du har så lätt att analysera problemen, om inte att lösa dem. En sak är dock klar – att du kommer att frestas att lösa svårigheter genom att kasta pengar på dem.

FISKAR (20 februari – 20 mars)

Om personliga planer har lossnat kan du börja lägga tillbaka bitarna. När din nästa möjlighet kommer kommer du att göra det ännu bättre än förra gången. Det är en dag som gynnar shoppingresor: kan du spendera din väg till lycka? Tja, kanske, åtminstone tillfälligt!

TVÅ ÄR ALLTID BÄTTRE | Vårt tvååriga prenumerationspaket ger dig mer till mindre Köp nu< /i>