5 spørsmål: BSP MP danske Ali

0
51

BSP-parlamentsmedlem danske Ali

BSP-parlamentsmedlem danske Ali tok unntak fra et svar gitt av regjeringen om maktsituasjonen i landet. Han snakker med Liz Mathew.

Hva var påstanden din med svaret fra ministeren om kraftkrisen i landet?

Svaret er helt forskjellig fra bakkesituasjonen. Det står at det ikke er noen kraftkrise i landet, men det er ikke situasjonen. Hvis det ikke er mangel, hvorfor var det møte etter møte mellom ministre for å ta opp krisen. Det var møter mellom makt- og kullministrene.

Er svaret misvisende?

Som vanlig prøver ministrene alltid å skjule sannheten og den faktiske situasjonen for parlamentet. Det ser ut til at det har blitt regjeringens politikk å villede huset.

Mer fra politisk puls

Klikk her for mer

Hva, ifølge deg, er årsaken til krisen?

Jeg mener at regjeringen ikke har den rette politikken på plass. Selv om kraftministeren er effektiv, ser det ut til at regjeringen ikke er i stand til å håndtere situasjonen. Men det er en kunstig krise med vilje opprettet til fordel for noen bedriftshus som har interesser i å importere kull.

Subscriber Only StoriesView All

Premium

HC-dommer tar sveip ved 'overordnet domstol': Etterkommere av dommere bringer li…Premium

En tegneserie om frihetskjempere av president Murmus like

Premium< /figure>Thackeray-ledede Sena var villig til å alliere seg med BJP, men på betingelse av at Shi…Premium

Å gjøre Ladakh til et unionsterritorium var ikke nok. Abonner nå for å få 66 % RABATT

Hva med situasjonen i Uttar Pradesh?

Offiserer i Uttar Pradesh fortalte folks representanter at situasjonen er dårlig over hele landet og at staten ikke mottok den nødvendige strømforsyningen fra nettet. I mai-juni var krisen på topp, og det var en rist av urbane og landlige områder for å spesifisere antall timer og området hvor strømforsyningen skulle være tilgjengelig. Myndigheter på distriktsnivå hadde til og med dannet WhatsApp-grupper for å oppdatere folks representant om strømforsyningen slik at de kunne informere publikum.

Nyhetsbrev | Klikk for å få dagens beste forklaringer i innboksen din

Nylig har opposisjonen reist mange klager mot måten statskassebenker svarer på spørsmål…

Ministrene prøver ofte å skjule fakta. Det virker som om statsråder ikke er interessert i å holde Huset orientert om den reelle situasjonen. De prøver å kalke det med noen rosende ord til statsministeren. Mesteparten av tiden foretrekker treasury-benkene å henvende seg til galleriet i stedet for opposisjonsbenkene.

TO ER ALLTID BEDRE | Vår toårige abonnementspakke tilbyr deg mer til mindre Kjøp nå