Vigilance Bureau angriper regjeringskontoret, arresterer arkitekt for korrupsjon

0
38

The Vigilance Bureau-tjenestemenn fortalte mediapersonell at de fortsatt avhørte Gupta og hadde fått tilbake bestikkelsespengene og telefonopptakene der hun søkte angivelig bestikkelse penger. (fil)

Haryana Vigilance Bureaus Hisar-enhet raidet kontoret til Haryana State Agriculture Mandi Board (HSAMB) i sektor 6, Panchkula, og arresterte en arkitekt på grunn av podeanklager.

I følge tjenestemenn i Vigilance Bureau, de har telefonopptak angivelig av arkitekt Nisha Gupta som krever en bestikkelse på Rs 4 lakh for å fjerne filen som gjelder et skur på et kornmarked i Hansi i Hisar-distriktet. Tre personer ble arrestert fra Hansi i forbindelse med samme sak.

Raidet pågikk fortsatt på kontoret til HSAMB, Panchkula, til innleveringen av denne rapporten og Gupta ble avhørt, ifølge Vigilance Bureau-tjenestemenn.

DSP Ajit Singh, Vigilance Bureau, Hisar, sa: “Vi har arrestert Nisha Gupta fra kontoret hennes og hun ble avhørt. Det bygges noen få skur på kornmarkedet i Hansi, hvor søknader om godkjenning er kommet til HSAMB. Vi fikk hemmelig informasjon om at arkitekt Nisha Gupta hadde denne filen i spørsmålet. Vi mottok informasjon om at hun allerede hadde tatt Rs 2 lakh bestikkelse for å fjerne filen og hadde søkt Rs 2 lakh mer. Av den andre delen på Rs 2 lakh, mottok hun Rs 1,5 lakh i dag på kontoret sitt fra tre personer. Disse personene, inkludert Sanjay og Deepak, som hadde tatt med bestikkelsespengene fra Hansi og leverte dem til Nisha Gupta, er også arrestert.”

Subscriber Only StoriesView All

Premium

J&K ser fall i militante angrep, men skifte i rekrutteringsstrategi …

Premium

Mansukh Mandaviya på Express Adda: Ingen stakkar bør dø i dette coun…

Premium

UPSC-nøkkel-4. august 2022: Hvorfor du bør lese “Revdi Culture” eller “Indian D…

Premium

Tilbaketrekking av beskyttelse av personopplysninger Bill: Hvem drar nytte av forsinkelsen? Abonner nå for å få 66 % rabatt

The Vigilance Bureau-tjenestemenn fortalte mediapersonell at de fortsatt avhørte Gupta og hadde fått tilbake bestikkelsespengene og telefonopptakene der hun angivelig søkte bestikkelsespenger. De la til at ytterligere undersøkelser pågikk og at raidet sannsynligvis vil pågå til langt på natt. HSAMB-tjenestemenn fortalte The Indian Express at arkitekten er en klasse I-post og Gupta jobbet mot det samme innlegget i HSAMB.

TO ER ALLTID BEDRE | Vår toårige abonnementspakke gir deg mer til mindre Kjøp nå