Innleid sjåfør forlater pensjonistparet, stikker unna med bilen sin

0
126

Bilen, en Maruti S-Presso, tilhører Sushil Kumar (86) og hans 80 år gamle kone, innbyggere i sektor 27. Paret hadde hyret inn Gurinder Singh for å ta dem til Rajeev Vihar og retur, i går kveld. (fil)

En 26 år gammel sjåfør ansatt for en dag tok bilen etter å ha forlatt et pensjonistpar i boligen til deres slektning på Rajeev Vihar i Mani Majra tirsdag kveld. Den siktede har blitt identifisert som Gurinder Singh, bosatt i landsbyen Chajju Majra nær Kharar. Bilen, en Maruti S-Presso, tilhører Sushil Kumar (86) og hans 80 år gamle kone, innbyggere i sektor 27. Paret hadde leid inn Gurinder Singh for å ta dem til Rajeev Vihar og returnere, i går kveld.

Gurinder Singh ble ansatt for noen timer for 500 Rs. I sin klage til politiet rapporterte Sushil Kumar at han ikke kan kjøre bilen, og han leier inn private sjåfører på daglig lønn. Kumar sa at han tidligere også hadde brukt tjenestene til Gurinder.

Mer fra Political Pulse

Klikk her for mer

Gurinder plukket opp paret og brakte dem til Rajeev Vihar. Paret fortalte ham at de ville bruke rundt to timer på å møte sine slektninger, og at han skulle holde seg i nærheten av bilen. Gurinder forlot imidlertid stedet med bilen noen få øyeblikk etter å ha sluppet dem. Da paret kom ut fra sine slektninger’ huset, fant de ikke bilen eller Gurinder. Senere sendte de inn en klage til det lokale politiet.

“Sushil Kumar ringte mange til Gurinder Singh. Alle anrop ble ubesvart. Vi har funnet CCTV-opptakene som viser Gurinder Singh kjøre bort bilen som har Chandigarh-registreringsnummeret. Vi har avhørt mannen som Sushil Kumar hadde ansatt Gurinder gjennom. Han vil bli arrestert om kort tid,” Inspektør Jaspal Singh, stasjonssjef (SHO), Mani Majra politistasjon, sa. En sak under seksjon 406 (kriminelt brudd på tillit) ble registrert ved Mani Majra politistasjon.

Subscriber Only StoriesView All

Premium

J&K ser fall i militante angrep, men skifter i rekrutteringsstrategi …

Premium

Mansukh Mandaviya på Express Adda: Ingen fattig person bør dø i dette landet…

Premium

UPSC-nøkkel-4. august 2022: Hvorfor du bør lese “Revdi Culture” eller “Indian D…

Premium

Tilbaketrekking av beskyttelse av personopplysninger Bill: Hvem drar nytte av forsinkelsen? Abonner nå for å få 66 % RABATT

Nyhetsbrev | Klikk for å få dagens beste forklaringer i innboksen din

Nylig kom en ukjent mann inn i huset til en pensjonert hæroffiser og tok fra ham 5000 Rs i sektor 27. mistenkt hadde fanget den pensjonerte offiseren og hevdet at han er kjent for en av hans slektninger. Det lokale politiet ble informert. Den mistenkte er fortsatt på flukt.

TO ER ALLTID BEDRE | Vår toårige abonnementspakke gir deg mer til mindre Kjøp nå