Horoskop i dag, 5. august 2022: Tvillinger, Væren, Fiskene og andre tegn – sjekk astrologisk prediksjon

0
58

Horoskop i dag, 5. august 2022: Tvillinger, Væren, Fiskene og andre tegn – sjekk astrologisk prediksjon

VÆREN (21. mars – 20. april)

Selv om du generelt blir sett på som en som er åpen, ærlig og oppriktig, vil du finne det vanskelig å svare på dagens hendelser med din vanlige integritet. Hold om nødvendig en lav profil – og hvis du oppdager problemer som kommer, så kom deg unna!

TYREN (21. april – 21. mai)

Ingenting er så klart eller sikkert som du forestiller deg, og du kan bli forbløffet når en person du trodde du kjente godt viser seg i et helt nytt lys. Endre planene dine i tråd med hendelsene, og du vil desarmere et helt sett med personlige hindringer.

Subscriber Only StoriesSe alle

Premium

Rebosetting av flyktninger i Rwanda: En titt på Storbritannias kontroversielle politikkPremium

Forklart: RSS’s forhold til nasjonalflagget

Premium

HC-dommer tar sveip ved 'overordnet domstol': Avkom av dommere bringer li…

Premium

En tegneserie om frihetskjempere til President Murmus ilkAbonner nå for å få 66 % RABATT

GEMINI (22. mai – 21. juni)

Lykkestrømmen på jobben er i ferd med å snu. Likevel må du nå være stadig mer våken hvis du skal forme hendelser etter din vilje. I dag må du kanskje lene deg tilbake og overlate andre mennesker til å håndtere problemene sine. Det er tross alt en grense for hva selv du kan utrette!

KREFT (22. juni – 23. juli)

Uforsiktighet kan være et problem, så pass på hvis du reiser: du må virkelig bekrefte alle instruksjoner og ordninger før du reiser. Ikke kompromitter prinsippene dine, for hvis du gjør det, kan du oppnå kortsiktige fordeler på bekostning av et langsiktig tap av respekt.

LEO (24. juli – 23. august)

Dette kommer garantert til å bli en actionfylt dag, kulminasjonen av den siste månedens utvikling. Men hovedspørsmålet for deg dreier seg fortsatt om dine økonomiske forpliktelser. Kanskje er det nå på tide å stoppe overskuddsforbruket, eller i det minste å få noen andre til å slenge på!

JYMOMEN (24. august – 23. sept.)

Ikke bli for varm under kragen hvis partnere og kolleger nekter å samarbeide eller bestemmer seg for ikke å støtte visse ordninger. Kjæledyrsprosjektene dine vil overleve med eller uten andres hjelp. Det du trenger å gjøre er å forholde deg til noen som virker fast bestemt på å stå i veien for deg – kanskje ved å forklare hva du egentlig driver med.

LIBRA (24. september – 23. okt.)

Det samlede bildet når det gjelder faglige interesser vil nå trolig bli mer akutt. I tillegg kan du begynne å være bekymret for at for mye stress og belastning sliter på deg fysisk. Svaret er enkelt – ta litt ekstra hvile og avslapning. Og snart!

SKORPIOEN (24. okt. – 22. november)

Du kan være nær ved å finne ditt hjerte. Eller, i det minste, kan du være nærmere å fastslå hva akkurat det er du vil ha og hvorfor du er mer tiltrukket av noen mennesker enn andre. Det er gode nyheter, for hvis du forstår motivene dine, vil du kunne strømlinjeforme sakene dine.

SKYTTEN (23. nov. – 22. desember)

Til tross for en rekke utfordrende planetariske aspekter som angir usikkerhet hjemme, vil du kunne overvinne eventuelle uheldige konsekvenser gjennom det enkle formålet med nøye planlegging. Det er imidlertid en øvelse du sannsynligvis trenger litt hjelp med!

STEINBOKK (23. desember – 20. januar)

< p>Tro det eller ei, det er en sølvkant bak dagens skyer. Ikke før støvet har lagt seg vil du se hvor heldig du er. Ikke la deg skremme av andre menneskers tilsynelatende manglende evne til å forstå planene dine eller forstå intensjonene dine.

VANNMANN (21. januar – 19. februar)

Du må reise langs ukjente stier og begi deg ut i nytt emosjonelt terreng før du oppdager hemmeligheten bak hvem du er og hvor du skal. I mellomtiden, prøv å opprettholde gode relasjoner med mennesker som tross alt alltid har stått ved deg.

FISKENE (20. februar – 20. mars)

En emosjonell 'U-vending' ligger rett rundt hjørnet. Det er mye du kan gjøre og si, men du vil bli rådet til å holde ild med mindre du er helt hundre prosent sikker på din grunn. Jeg håper at det ikke er for sent! Hvis det er det, kan det hende du rødmer.

TO ER ALLTID BEDRE | Vår toårige abonnementspakke gir deg mer til mindre Kjøp nå