DGP hedrer UT-politiet for å ha fanget beryktet innbruddstyv

0
15

Mens Sawhney er visekommissær Patiala, er Kumar visekommissær Tarn Taran, Punjab. De ble tildelt regjeringshus i sektor 7. Brar gjorde innbrudd i de to husene i juli. (fil)

Chandigarh DGP Praveer Ranjan hedret onsdag polititeamet med en kontant belønning på 50 000 Rs for å ha arrestert den beryktede innbruddstyven Jaswinder Singh Brar, involvert i innbrudd i husene til to IAS-offiserer i sektor 7. De syv -medlemsteamet besto av stedfortredende politioverbetjent (SDPO) Palak Goel, stasjonssjef (SHO), politistasjon i sektor 26, inspektør Maninder Singh, konstabel Sandeep Kumar og andre. Brar, en suspendert fengselsvakt i Haryana, ble arrestert 29. juli.

Alle de stjålne verdisakene til offiserene Sakshi Sawhney og Moneesh Kumar ble gjenfunnet. Mens Sawhney er visekommissær Patiala, er Kumar visekommissær Tarn Taran, Punjab. De ble tildelt regjeringshus i sektor 7. Brar gjorde innbrudd i de to husene i juli. Han er for tiden innlosjert i Model Jail, Burail. Sektor 26-politiet har også arrestert mistenkte involvert i to tyverier rapportert i sektor 27 forrige måned. Tyveriene ble rapportert fra et postkontor og National Company Law Tribunal-kontoret i sektor 27. TO ER ALLTID BEDRE | Vår toårige abonnementspakke tilbyr deg mer til mindre Kjøp nå