CUET UG 2022: Fase II-eksamener utsatt i Kerala på grunn av kraftig regn

0
110

CUET UG 2022: Per nå er det kun eksamenene planlagt 04., 05. og 06. august som er utsatt. (Representativt bilde. Express Photo by Jithendra)

CUET UG 2022:National Testing Agency (NTA) har kunngjort at fase II av Common University Entrance Test undergraduate (CUET UG) 2022, som startet i dag, har blitt utsatt for studentene i Kerala på grunn av kraftig regn i staten. Meldingen ble lastet opp på den offisielle NTA-nettsiden – nta.ac.in – tidlig torsdag morgen.

“På grunn av kraftig regn i mange distrikter i Kerala de siste dagene, har det blitt gjort oppmerksom på NTA at det kanskje ikke er mulig for et stort antall kandidater å nå eksamenssenteret for CUET ( UG) – 2022 innen fastsatt tid da bevegelsen vil være svært vanskelig og det kan være strømavbrudd,” den offisielle innkallingen lest. Les |CUET UG 2022 eksamensanalyse LIVE-oppdateringer

På nåværende tidspunkt er det kun eksamenene som er planlagt til 04., 05. og 06. august er utsatt. NTA har sagt at nye datoer for studentene som hadde eksamen på disse datoene snart vil bli publisert på det offisielle CUET-nettstedet – cuet.samarth.ac.in — og NTA-nettstedet. Beslutningen er tatt for å “støtte studentmiljøet,” hevder NTA.

I år har CUET UG-eksamenene blitt delt inn i to faser — den første fasen fant sted 15. juli, 1. 6., 19. og 20. juli og den andre fasen avholdes 4., 5., 6., 7., 8. august , og 10. Den første fasen av CUET-eksamenen var ikke jevn. Flere studenter hadde klaget på tekniske problemer under eksamen, og flere sentre over hele landet fikk strømbrudd som tilsynelatende hemmet studentene’ inntakseksamen. TO ER ALLTID BEDRE | Vår toårige abonnementspakke gir deg mer til mindre Kjøp nå