Bihar BPSC 66th CCE endelige resultater erklært, Sudhir Kumar topper konkurrerende eksamen

0
125

BPSC CCE-resultater: Her er hva topperne har valgt. (Foto: Pixabay.com/Representative image)

BPSC CCE-resultater: Bihar Public Service Commission (BPSC) erklærte 3. august de endelige resultatene av den 66. Combined Competitive Examination. I år har Sudhir Kumar tatt den første posisjonen etterfulgt av Ankit Kumar (rangering 2) og Brajesh Kumar på tredjeplass. Resultatene og cut-off kan sjekkes på den offisielle nettsiden — bpsc.bih.nic.in.

I henhold til rapporter er Sudhir Kumar sivilingeniør og fullførte sin BTech fra IIT Kanpur. Han sammen med Brajesh Kumar har valgt stillingen som statsskatteassistent. Den andre rangholderen Ankit Kumar har valgt stillingen som assisterende politioverbetjent (DSP) i Bihar Police, i henhold til pressemeldingen.

Les |UPSC Civil Service-eksamen: Spiller eksamensfag en rolle i forberedelsene? Eksperter dekoder

BPSC gjennomfører Combined Competitive Examination for å fylle ulike stillinger i Bihar. Den gjennomfører forhånds-, hoved- og intervjurunder.

Totalt 1838 kandidater ble valgt til intervju etter hovedrunden, hvorav 1768 dukket opp for intervjuer.

Subscriber Only StoriesView All

Premium

UPSC Key-5. august 2022: Hvorfor bør du lese «Familiedomstoler» eller «Medisinsk …

Premium

Hvem trenger media i New India?

Premium

Forklart: Hva er Taiwans ‘svin strategi’ for å pro…

Premium

‘Vi blir kulturelt, teknologisk drevet mot angst-i…Abonner nå for å få 66 % AVSLAG

I henhold til BPSC, for å bryte bånd, har de som har sikret seg flere karakterer i hovedfag blitt foretrukket, etterfulgt av de som har fått høyere karakterer i valgfag eller av kandidater, eldre kandidater har blitt foretrukket i merittlisten . Hvis alderen på to kandidater er lik, har kandidatens navn blitt foretrukket i preferanserekkefølgen i Devnagri, hadde BPSC informert.

 

TO IS ALLTID BEDRE | Vår toårige abonnementspakke gir deg mer til mindre Kjøp nå