UPSC Civil Services Hovedeksamen 2022 tidsplan utgitt

0
55

UPSC CSE Main 2022: Eksamenen begynner i september. Ekspressbilde av Jasbir Malhi/representativt bilde

UPSC CSE Hovedeksamen 2022: Etter å ha erklært resultatet for Civil Services Prelims eksamen 22. juni, har Union Public Service Commission (UPSC) i dag offentliggjort eksamensplan for CSE main. Kandidater som kvalifiserte UPSC CSE prelims kan sjekke timeplanen på den offisielle nettsiden – upsc.gov.in.

Les |Spiller eksamensfag en rolle i UPSC Civil Service forberedelse? Eksperter dekoder

UPSC CSE main avholdes 16., 17. og 18. september og deretter neste helg den 24. og 25. september. De ni avhandlingene vil bli gjennomført i morgen- og ettermiddagsøkter. Morgenøkten begynner kl. 9.00 og avsluttes kl. 12.00, mens formiddagsøkten vil bli holdt fra kl. 14.00 til 17.00.

UPS CSE Main 2022: Her er skjermbildet av timeplanen

UPSC CSE Prelims ble gjennomført 5. juni 2022 på forskjellige sentre over hele landet. De aspirantene som skal klare CSE-hovedeksamenen, UPSC vil invitere dem til intervjurunden.

Les | UPSC CSE 2022 Current Affairs Preparation

Subscriber Only StoriesSe alle

Premium

UPSC-nøkkel-4. august 2022: Hvorfor du bør lese “Revdi Culture” eller “Indian D…

Premium

Synkende Bollywood, oppblåste stjerneavgifter

Premium

Hvordan en kjendis-sjefs fryktregel bidro til å ødelegge hot startup Zilingo

Premium

Taiwan og Ukraina: Hvordan to kriser, 5000 miles fra hverandre, er knyttet sammen Abonner Nå for å få 66 % RABATT

UPSC hadde nylig annonsert det endelige resultatet av UPSC Civil Services 2021-eksamenen der Delhis Shruti Sharma hadde sikret AIR 1, etterfulgt av Ankita Agarwal og Gamini Singla. Så mange som 685 kandidater, hvorav 508 menn og 177 kvinner, hadde Civil Services 2021.

Nylig informerte unionsminister Jitendra Singh om at regjeringen ikke har funnet det mulig å endre de eksisterende bestemmelsene angående antallet av forsøk og aldersgrense i embetseksamen. Saken om å gi aldersavslapning og et ekstra forsøk til kandidater til siviltjenesteeksamen (CSE) på grunn av covid-19 ble brakt inn for Høyesterett i India ved skriftlige begjæringer av aspirantene.

TO ER ALLTID BEDRE | Vår toårige abonnementspakke gir deg mer til mindre Kjøp nå