«Jholewala fakir»: Mahua Moitra siterer statsminister Modi som svar på video av å «gjemme» Louis Vuitton-veske

0
44

Trinamool Congress MP Mahua Moitra. (Fil)

Trinamool Congress MP Mahua Moitra har slått tilbake på kritikerne sine som siterer statsminister Narendra Modi’s ‘Jholewala fakir’ bemerkning midt i furore over en video som viser henne prøve å “gjemme seg” Louis Vuitton-vesken hennes under diskusjonen om prisøkning i Lok Sabha.

Moitra deler en collage av bildene hennes med poser, “Jholewala fakir in Parliament since 2019. Jhola leke aye the&#8230 ; jhola leke chal padenge… (Kom med en pose, vil dra med den).” Tweeten var et jibbe på en kommentar fra Modi under et rally i 2016.

Moitra’ Tweeten kom etter at hun ble målrettet av BJP-talsperson Shehzad Poonawalla som delte en 12-sekunders video der TMC MP kunne sees plukke vesken hennes fra siden hennes og plassere den på gulvet under et skrivebord mens TMCs Kakoli Ghosh Dastidar snakket om prisstigning .

“Marie Antoinette Mahau Moitra gjemmer den dyre vesken sin under en diskusjon om prisstigning- hykleri har et ansikt & det er dette! Et parti som tror på TMC- Too Much Corruption diskuterer prisøkning etter ikke å kutte moms & allianse med UPA som ga løpende inflasjon på 10 % pluss,” Poonawalla skrev sammen med videoen.

Videoen ble snart hyllet av mange trolling Moitra for hennes opptreden.

TO ER ALLTID BEDRE | Vår toårige abonnementspakke tilbyr deg mer til mindre Kjøp nå