Buffetts inflationstips: Regelbundet sparande på rean

0
57

Det största misstaget du kan göra är att inte lära dig att spara ordentligt och göra det till en vana. Det sa den ökände 91-årige finansmannen Warren Buffett i ett tal till studenter, skriver Market Watch. Ett enkelt sätt för att lyckas är att automatisera ditt sparande, sätt en överföring direkt när lönen kommer och försök att höja summan på den. I samband med finanskrisen 2008 skrev Buffett i ett brev till aktieägarna i Berkshire Hathaway: ”Oavsett om vi pratar om strumpor eller aktier gillar jag att köpa kvalitetsprodukter när de är nedsatta (i pris reds. anm.,).” Nyheten du läste här kommer från Omni Ekonomi, som är Omnis systerapp. Omni Ekonomi hjälper dig att navigera i den just nu turbulenta ekonomiska verkligheten – med nyheter, analyser och handfasta råd kring din privatekonomi. I sommar får du testa Omni Ekonomi i tre månader för 99 kronor. Erbjudandet gäller även dig som har testat Omni Ekonomi tidigare.