På sin medhjelper Balakrishnas 50-årsdag, sikter Baba Ramdev allopati

0
74

Ramdev sa videre at yogpeeth, under veiledning av Acharya Balkrishna, gjør en enestående jobb og hevdet at de har kurert pasienter med leverpsoriasis og type-1 diabetes. (Fil)

Yogaguruen Baba Ramdev tok mandag for seg en 'internasjonal konferanse om modernisering av tradisjonell indisk medisin' organisert på Patanjali Yogpeeth, og målrettet allopati og begrepet målrettet medisin og kalte det grusomhet, vold og en forbrytelse mot menneskeheten.< /p>

Ramdev sa at for å redde menneskeheten, må verden gå tilbake til yoga, ayurveda, naturmedisin og indisk kultur. Han sa: “Konseptet med naturmedisin, naturlige urter og naturlig mat er ikke en religiøs agenda, men verdens behov.”

Den tre dager lange konferansen ble arrangert for å markere 50-årsdagen til yogaguruen Ramdevs nære medhjelper og medgründer av Patanjali Yogpeeth Acharya Balkrishna.

Ramdev sa videre at yogpeethen, under veiledning av Acharya Balkrishna, er gjør en enestående jobb og hevdet at de har kurert pasienter med leverpsoriasis og type én diabetes.

Subscriber Only StoriesView All

Premium

Mer enn et show: Kinas øvelser kan hjelpe landet med å trene en invasjon

Premium

India er klar for Agnipath, bekymre deg i Nepal over Gorkha-rekrutter

Premium

Bekymring i Delhi for ikke å være en del av USA-ledet allianse for kritiske mineraler

Premium

Hvem vil bjelle revadi katt? EC til Niti, finans til RBI, hvorfor hender bundetAbonner nå for å få 66 % rabatt

“Allopatifolket lager målrettet medisin. De retter seg mot hjernen, leveren, nyrene, hjertet, spesifikke muskler, bein, spesifikke organer og spesifikke proteiner. Du målretter mot ett protein, men menneskekroppen har hele universet i seg, og hvordan kan du behandle det med en enkelt medisin? De er aviveki (ukritiske) mennesker. Moderne medisinsk vitenskap er i sin spede begynnelse. De er bare barn, og uansett hva de gjør er uakseptabelt. Det er dumhet hvordan de målretter et enkelt protein for å gjøre en person frisk og sier at hvis du målretter deg mot mer, er du ikke medisin. De anerkjenner det ikke som behandling når hele kroppen er målrettet,» sa Ramdev.

Han la til, «Nå kommer hele verdens medisinske vitenskap til å gjøre shirshashan. De må revurdere det. De gjør folk til narr i navnet til målrettet medisin. Dette er grusomhet, vold og en forbrytelse.» Ramdev hevdet også at bortsett fra to-tre, har Yoga behandling for alle sykdommer som eksisterte, eksisterer eller vil eksistere.

Ramdev sa videre at Patanjali er fast bestemt på å skape et velstående India sammen med en sunn, lykkelig og velstående verden. Han hevdet også at den dagen han begynner å annonsere, vil hele verdens pasienter med type 1-diabetespasienter, lever- eller nyresvikt og hjerteblokkering komme til Patanjali Yogpeeth, og allopater vil bare ha mindre operasjoner i sin del. «I de kommende dagene vil vi bare lage livreddende medisiner. I 99 prosent tilfeller vil Yoga, Ayurveda, Naturopati og Sanatan-kultur løse problemer. Den resterende 1 prosenten vil bli igjen til dem (allopati),» sa Ramdev.

Når han snakket om behovet for økologisk landbruk, sa han at det er et behov i India og verden at vi opprettholder fruktbarheten til landet og redde det fra underernæring. «Mennesker vil definitivt være underernærte når landet lider av underernæring. Slik vi bruker gift i gjødselens navn, ødelegger vi oss selv. I de kommende dagene vil ikke bare India, men hele verden gå tilbake til prakriti (natur) fra vikriti (forvrengning). Naturmedisin, naturlige urter og naturlig mat er ikke en religiøs agenda,” sa han.

Acharya Balkrishna sa at de driver forskning innen landbruk og med hjelp fra bønder vil yogpeeth bringe inn en ny revolusjon . “Vi har utarbeidet et medisinsk leksikon der over 60 000 medisinske planter er beskrevet,” sa Balkrishna.

TO ER ALLTID BEDRE | Vår toårige abonnementspakke gir deg mer til mindre Kjøp nå< i class="ie-arrow-right">