Över 2 miljoner flög med Norwegian i juli

0
28

Flygbolaget Norwegian hade över 2,2 miljoner passagerare i juli – det högsta antalet sedan pandemin bröt ut. Det framkommer av ett pressmeddelande. Det är en dryg trefaldig ökning jämfört samma månad i fjol och 300 000 fler än i juni. ”I juli hade vi den högsta beläggningen på många år och när på alla flyg gick som schemalagt trots alla utmaningar”, säger vd:n Geir Karlsen i pressmeddelandet. Enligt bolaget genomfördes 99,7 procent av de schemalagda turerna och 62,2 procent av avgångarna var mindre än 15 minuter sena. Nyheten du läste här kommer från Omni Ekonomi, som är Omnis systerapp. Omni Ekonomi hjälper dig att navigera i den just nu turbulenta ekonomiska verkligheten – med nyheter, analyser och handfasta råd kring din privatekonomi. I sommar får du testa Omni Ekonomi i tre månader för 99 kronor. Erbjudandet gäller även dig som har testat Omni Ekonomi tidigare.