Jettegryter dukker opp på Dera Bassi-Ramgarh-veien, forårsaker mareritt for bilister

0
144

Dera Bassi-Ramgarh-forbindelsesveien er utsatt for bevegelse av tunge kjøretøy på grunn av tilstedeværelsen av et knuseområde i Dera Bassi. (Express/Representational)

En strekning med jettegryter på koblingsveien mellom Dera Bassi og Ramgarh har gitt bilistene mareritt de siste to ukene eller så.

Lokalbefolkningen hevdet at nesten daglige bilister som passerer området har en tøff tid, med tohjuling som ofte mister balansen og ender opp med å bli skadet i prosessen. Beboere sa at selv om de har prøvd å fylle opp hullene på veien flere ganger ved hjelp av sand og grus på egen hånd, men lappeteppet varer aldri lenge og gir etter under presset fra tunge kjøretøy.

Ranjit Singh, bosatt i landsbyen Dafarpur, sa: “Dette er den siste veien til Mohali-distriktet, den berører Panchkula i Haryana. Veien er i en nedslitt tilstand den siste måneden, med jettegryter som dukket opp for fjorten dager siden. Billig og understandard materiale ble brukt i veibygging. Vi kom i kontakt med de berørte tjenestemennene, men alt forgjeves.”

“Jettegrytene er på den ene siden av veien. Men det plager bilister på den andre siden så vel som sjåfører av lastebiler, busser og andre tunge kjøretøy, for å unngå den hullete strekningen, foretrekker å ta feil side, og dermed kveler kjøretøystrømmen i prosessen,” Manoj Sharma, en lokal butikkeier i Dafarpur, sa.

Historier kun for abonnenterSe alle

Premium

Mer enn et show: Kinas øvelser kan hjelpe landet med å øve på en invasjon

Premium

India er klar for Agnipath, bekymre deg i Nepal over Gorkha-rekrutter

Premium

Bekymring i Delhi for ikke å være en del av USA-ledet kritisk mineralallianse Premium

Hvem vil bjelle revadi katt? EC til Niti, finans til RBI, hvorfor hender bundet Abonner nå for å få 66 % RABATT

Dera Bassi-Ramgarh-forbindelsesveien er utsatt for bevegelse av tunge kjøretøy på grunn av tilstedeværelsen av et knusersoneområde i Dera Bassi. Tusenvis av lastebiler lastet med sand, grus kjører inn i Punjab fra Haryana og omvendt hver dag, gjennom lenkeveien.

TO ER ALLTID BEDRE | Vår toårige abonnementspakke gir deg mer til mindre Kjøp nå