Gav lista över 100 TMC-ledare till Amit Shah för transplantatsond: BJP:s Suvendu Adhikari

0
72

Västbengalens BJP-ledare Suvendu Adhikari med Amit Shah i New Delhi på tisdag. (PTI)

Senior BJP-ledare från Västbengalen Suvendu Adhikari sa här på tisdagen att han gav en lista på 100 Trinamool-ledare till inrikesminister Amit Shah för korruptionsutredning, när de två ledarna möttes i parlamentet.

Han sa också att Shah föreslog att reglerna för medborgarskapslagen (CAA) som syftar till att ge medborgarskap till illegala hinduiska, sikhiska, buddhistiska, jain-, parsi- och kristna migranter från Afghanistan, Bangladesh och Pakistan, skulle kunna utformas när vaccinationskampanjen genomförs. för försiktighetsdosen Covid är över.

Adhikari sa att de diskuterade frågor relaterade till BJP:s funktion i Västbengalen såväl som andra organisatoriska frågor.

“Många saker diskuterades men allt kan inte avslöjas eftersom jag är en disciplinerad soldat från BJP. Jag hade två huvudpunkter…inrikesministern försäkrade mig om att gå till roten av SSC:s rekryteringsbedrägeri och lämpliga åtgärder mot de skyldiga. Han [Shah] försäkrade mig också att CAA kommer att implementeras. Men landet står inför vissa utmaningar relaterade till Covid, därför kommer det att göras när boosterdosen är över”, sa Adhikari till reportrar.

Subscriber Only StoriesView All

Premium

Indien för Agnipath, orolig i Nepal över Gorkha rekryterPremium

Oro i Delhi över att inte vara en del av USA-ledda kritiska mineralalliansen

Premium

Vem ska bell revadi katt? EC till Niti, Finance till RBI, varför händerna bundnaPremium

Efter Partha utvisning, Abhishek avtryck på Bengal Cabinet reshufflePrenumerera nu för att få 66% RABATT Missa inte |CAA på back-burner: How Amit Shah &amp ; BJP har förklarat det under de senaste två åren

Regeringen lanserade den försiktighetsdosvaccinationen i april och den förväntas vara klar inom nio månader.

CAA antogs av parlamentet den 11 december 2019, och fick besked dagen efter. Regeringen har ännu inte utarbetat regler för lagen även om det har funnits högljudda krav från olika håll, inklusive från de nordöstra delstaterna.

Shah har hävdat att CAA kommer att genomföras trots motstånd från oppositionspartier.< /p> TVÅ ÄR ALLTID BÄTTRE | Vårt tvååriga prenumerationspaket ger dig mer till mindre Köp nu