PU biofysikkavdeling åpner 7-dagers praktisk treningsprogram

0
50

Panjab University (fil)

AVDELINGEN for biofysikk ved Panjab University, i samarbeid med Sophisticated Analytical Instrumentation Facility, innviet et syv-dagers praktisk opplæringsprogram kalt “Advanced Trends in Biomedical” Sciences: Research and Skills Development” under regi av Synergistic Training Utnytte den vitenskapelige og teknologiske infrastrukturen (STUTI) på mandag.

Dr. Sanjeev Khosla, direktør IMTECH, var hovedgjesten for arrangementet.

Dr Arindam Bhattacharayya, (vitenskapsmann F) nodaloffiser for DST-FIST og DST-STUTI-ordninger ved Institutt for vitenskap og teknologi, Indias regjering var arrangementets utmerkede gjest.

Til stede som spesiell gjest var også Dr. Pramod Prasad fra SERB, DST, New Delhi. Åpningssesjonen ble ledet av prof. Raj Kumar, rektor, Panjab University, Chandigarh. Dr Arindam Bhattacharyya og Dr. Pramod Prasad ga innsikt i de ulike forskningsordningene og mulighetene som tilbys av DST og SERB. Prof. Raj Kumar talte ved anledningen betydningen av samarbeid mellom ulike forskningsinstitutter nasjonalt og internasjonalt. Han la også vekt på viktigheten av å dele infrastruktur blant forskerne ved ulike høyskoler og institutter.

Subscriber Only StoriesView All

Premium figur>Forklart: Hvorfor er et kinesisk ‘spionskip’ på vei mot Sri Lanka…

Premium

Sajjid Chinoy: Ingen gratis lunsj når rammet av globalt sjokk; forsvare Rupee ha…

Premium

Forklart: Indias One-China stand og forhold til Taiwan

Premium

En oversettelsesrevolusjon for et inkluderende, velstående India Abonner nå for å få 66 % RABATT

TO ER ALLTID BEDRE | Vår toårige abonnementspakke gir deg mer til mindre Kjøp nå