Ingenting Telefon (1) mottar en annen OTA-oppdatering: Her er hele endringsloggen

0
45

Sjekk ut hva som er nytt med den nye Nothing OS-oppdateringen. (Express Photo)

For en drøy uke siden mottok Nothing Phone (1) en programvareoppdatering, noe som førte til Nothing OS-programvaren til v1.1.0. Oppdateringen adresserte flere feil og problemer og oppdaterte driften med sikkerhetsoppdateringen fra juli. Nå ser det ut til at selskapet ruller ut enda en OTA-oppdatering som introduserer flere forbedringer og øker programvareversjonen til v1.1.2. Her er en titt på alle de nye oppdateringsfunksjonene. Et skjermbilde av oppdateringen ble lagt ut på nettet av selskapets ledere.

Forbedringer av fingeravtrykkskanner

Mens Nothing OS 1.1.0-oppdateringen løste problemet med å skjule fingeravtrykkslåsikonet, lar den nyeste OTA brukere bytte fingeravtrykkikonet når skjermen er av . Dette er veldig nyttig hvis du hadde problemer med å finne fingeravtrykkskanneren i mørke omgivelser eller når du sover.

Endringer til Alltid-på-skjerm

Subscriber Only StoriesSe allePremium

Ingen gratis lunsj når rammet av globalt sjokk; forsvare Rupee har sine avveininger…

Premium

Forklart: Indias One-China-stand og forhold til Taiwan

Premium

En oversettelsesrevolusjon for et inkluderende, velstående India

Premium

Forklart: Alt om Hellfire R9X – dronemissilet med sylskarp bl…Abonner nå for å få 66 % RABATT

Always-On Display er noe vi alle er vant til. Men det er veldig irriterende når det lysner opp rommet om natten. Heldigvis har Nothing OS-utviklere endret standardoppførselen med Always-On Display som nå slås av automatisk om natten. Hvis du ønsker å beholde alltid-på-skjermen om natten, kan du endre oppførselen manuelt ved å gå over til telefoninnstillingene.

Les mer |Nothing Phone (1) anmeldelse: En ny versjon av smarttelefoner

Tredjeparts laderkompatibilitet

Nothing Phone (1) kommer ikke med en lader ut av boksen. Ikke overraskende har mange valgt å bruke tredjepartsladere. Men det ser ut til at noen hadde problemer med å lade enheten. Når det er sagt, har den siste OTA-en visstnok bidratt til forbedringer i ladeytelse og kompatibilitet med tredjepartsladere.

Bluetooth-kodek-problem fikset

Få ingenting telefon ( 1) brukere hadde tilsynelatende problemer med Bluetooth-kodeker. Det ser ut til at oppdateringen endelig har løst problemet.

Andre endringer

Bortsett fra de nevnte endringene, har Nothing OS-utviklere også optimert noen mindre brukergrensesnitt elementer med v1.1.2-oppdateringen som bringer inn noen generelle feilrettinger og forbedrer den generelle programvarestabiliteten.

TO ER ALLTID BEDRE | Vår toårige abonnementspakke gir deg mer til mindre Kjøp nå< i class="ie-arrow-right">