Horoskop idag, 2 augusti 2022: Tvillingarna, Väduren, Fiskarna och andra tecken – kontrollera astrologiska förutsägelser

0
33

Horoskop idag, 2 augusti 2022: Tvillingarna, Väduren, Fiskarna och andra tecken — kontrollera astrologiska förutsägelser

VÄDUR (21 mars – 20 april)

Nu kan du börja känna dig mycket mer självsäker när det gäller gemensamma ekonomiska arrangemang. Allt kanske inte är sött och lätt, men det kommer åtminstone att finnas en vilja att komma överens. Och det måste sägas är en utmärkt start.

ÖXEN (21 april – 21 maj)

I motsats till din skylts förment konventionella natur, har du några ganska individuella och ovanliga ambitioner. Idag måste du slå ut på egen hand och skapa en unik väg till framtiden. Faktum är att det är råd som jag skulle ge dig de flesta dagar under den nuvarande anmärkningsvärda tiden.

Berättelser endast för prenumeranterVisa alla

Premium

Sajjid Chinoy: Ingen gratis lunch när den drabbas av global chock; försvara Rupee ha…

Premium

Förklarat: Indiens One-China-monter och relationer med Taiwan

< img src="https://images.indianexpress.com/2022/08/Opinion-3-1.jpg?resize=450,250" />Premium

En översättningsrevolution för ett inkluderande, välmående Indien

Premium

Hellfire R9X-missil: drönarmissilen med knivskarpa blad som används för att … Prenumerera nu för att få 66 % RABATT

GEMINI (22 maj – 21 juni)

Efter idag kan romantiska arrangemang börja lossna, kanske för att vänner börjar stå upp för sig själva. I vissa fall kan detta vara en lättnad, medan du i andra kommer att erbjudas många möjligheter att rätta till eventuella missförstånd.

CANCER (22 juni – 23 juli)

Du kommer nu att se att det finns mycket att vinna på att ta ett kreativt förhållningssätt, utveckla dina individuella talanger, avvisa meningslösa sociala begränsningar och låta din speciella form av spontanitet flöda. Du befinner dig också i en äventyrlig fas, förresten, så du kommer snart att överväga alternativ och alternativ som du aldrig trodde var något för dig.

LEO (24 juli & #8211; 23 augusti)

Vad kan du göra när stjärnorna indikerar att du fortfarande är i en kostsam fas? Förmodligen inte mer än att betala när räkningarna rullar in. Du borde dock ha vidtagit åtgärder vid det här laget för att öka dina intäkter. Dessutom, om ett förhållande fortfarande verkar vara en kamp i uppförsbacke, ge det ett par veckor till innan du bestämmer dig för att bli trött!

JUNGUN (24 augusti – 23 september)

Du har nu råd att se fram emot vila, även om det kommer att finnas ögonblick då du känner att du fortfarande rusar fram i rasande fart och sveper alla mindre dödliga och varelser åt sidan. Det verkar dock vara så att mycket av din energi faktiskt kommer från andra människor – och kanske från ett nytt partnerskap.

LIBRA (24 september – 23 oktober)

Månen kommer att muntra upp dig, särskilt när den bildar några mycket användbara himmelska relationer till delar av ditt diagram som stimulerar din livliga fantasi. Om allt går enligt planerna kan det här vara tillfället då du hör några välkomna och mycket försenade nyheter.

SKORPIOEN (24 oktober – 22 november)< /p>

Du kan lämna mer stressande problem tills imorgon och koncentrera dig på hem och familjearrangemang. Det är en idealisk tidpunkt för att diskutera planer och slutföra avtal, särskilt om du tänker på pengar, och särskilt om du är beredd på det okända!

SKYTTEN (23 nov. – 22 december)

Händelser som äger rum i slutet av veckan bör rensa bort mycket av skräpet, både känslomässigt och annat, hemma. Tills dess, gå vidare med de ambitiösa professionella projekt som är på gång – och se till att alla som behöver veta vad du håller på med, vet.

STENBOCK (23 dec. – 20 januari)

Dra i varje sträng du kan om du vill behålla din position på jobbet eller i samhället. Du kan dock bli tvungen att lägga vissa viktiga saker på baksidan under de kommande fjorton veckorna. Men ditt omdöme måste vara oklanderligt – inget mindre kommer att göra.

VATTUMANNEN (21 januari – 19 februari)

Även om det har funnits tillfällen då du har känt dig isolerad och utestängda från vad som verkar pågå runt omkring dig, borde andra människor nu vara i stånd att lugna dig. Lyssna noga på vad partners verkligen försöker säga, särskilt om kontanta överväganden är på väg.

FISKAR (20 februari – 20 mars)

Dina långsiktiga ekonomiska planer kanske nu måste omprövas. Anledningen är inte klar, och kanske inte mer än att du har bestämt dig för en sorts investering som passar dina syften mycket bättre än en annan. Men en ytterligare faktor är att ett teamföretag kan lägga till dina pengar.

TVÅ ÄR ALLTID BÄTTRE | Vårt tvååriga prenumerationspaket ger dig mer till mindre Köp nu