Horoskop idag, 1 augusti 2022: Tvillingarna, Väduren, Fiskarna och andra tecken – kontrollera astrologiska förutsägelser

0
29

Horoskop idag, 1 augusti 2022: Tvillingarna, Väduren, Fiskarna och andra tecken — kontrollera astrologiska förutsägelser

VÄDUR (21 mars – 20 april)

Den tiden på året är nu när kommunikationen börjar flöda, beslut är lättare att fatta och till och med vaga avtal kan stärkas. Du måste inse att tålamod verkligen är en dygd och att fantasier ibland betyder mer än fakta. Det måste vara bra!

ÖXEN (21 april – 21 maj)

Nyheter från utlandet är på väg men även om det verkar oundvikligt att någon form av information kommer, kan detaljerna och konsekvenserna vara oklara under en tid framöver. Du kan vara i mörkret i en vecka eller två – men då kommer det att ge dig gott om tid att komma igång.

Berättelser endast för prenumeranterVisa alla

Premium
UPSC Key-2 augusti 2022: Varför du bör läsa “Macroeconomic Factors” eller “…

Premium

Förklarat: Som 5G-spektrumauktionen avslutar, vem köpte vilka band och…

Premium

UPSC Essentials: Nyckelord för den senaste veckan med MCQs

Premium

Förklarat: 4 skäl till varför Ayman al-Zawahiri’ s dödande är viktigt för…Prenumerera nu för att få 66 % RABATT

GEMINI (22 maj – 21 juni)

Vilka misstag du än har gjort på senare tid kan snart upprepas, men med en skillnad: den här gången har du chansen att rätta till saker och ting och reparera eventuella sprickor som har öppnat sig. Du förstår, även om vissa känslomässiga mönster dyker upp om och om igen, är dina omständigheter olika varje gång.

CANCER (22 juni – 23 juli)

< p>Du kanske kommer på att det inte finns någon så enkel sak som ‘lycka till’. Varje tillfälle innebär ett pris; varje nytt ansvar tar dig i kontakt med nya utmaningar och konflikter. Det är i hanteringen av dessa situationer som du mognar och växer.

LEO (24 juli – 23 augusti)

Från och med idag kommer att få det så mycket svårare att göra sig förstådd – världen kommer att vara full av tegelväggar som alla inbjuder dig att komma och dunka i huvudet. Å andra sidan kommer lite flexibilitet och tolerans att göra underverk – och samla goodwill för framtiden.

JUNGUN (24 augusti – 23 september)

Du befinner dig fortfarande i en brinnande fas och med rätt tillvägagångssätt är det lite du inte kan uppnå. Du kan, om du vill, svepa allt motstånd åt ena sidan med en enda bred gest. Men se till att du inte gör dig av med människor du behöver i processen!

VÅGEN (24 september – 23 oktober)

Om du inte är försiktig kan du plötsligt uppleva dig själv hög och torr när vänner går vidare, eventuellt överge avtal som du trodde var bindande. Du måste ompröva dina egna motiv under nästa vecka eller så – och bli inte förvirrad om andra människor pressar dig.

SKORPIOEN (24 oktober – 22 nov.)

Senaste känslomässiga frågor och frustrationer kommer inom kort att dyka upp. Men du kommer fortfarande personligen att vara ovillig att säga ifrån om ett antal av dina förhoppningar, önskemål och inre motiv. Men då finns det ingen anledning till varför du ska avslöja alla dina djupaste önskningar.

SKITTAR (23 nov. – 22 dec.)

Det är svårt att räkna ut om du mår sämre eller bättre till följd av de senaste utgifterna och inköpen. En sak är dock säker, det är att dina reaktioner har varit överväldigande känslomässiga. Kanske har en äldre släkting de råd du behöver – men du kommer aldrig att veta om du inte frågar.

STENBOCK (23 dec. – 20 januari)

Du påverkas av tre olika nivåer av planetmönster. Vi börjar idag med de kortsiktiga anpassningarna som tar fram dina medkänsla, modersinstinkter men som gör dig ganska känslig. Vad sägs om att få en tjockare hud?

VATUMAN (21 januari – 19 februari)

Allt som händer idag kommer att skymmas av skuggor , kanske det förflutnas spöken. Ditt svar kommer att vara ett växande behov av integritet. Men det verkar också som att det kommer att finnas en hel del rutinmässiga affärer att sköta, den sorten som håller dig bra och sysselsatt.

FISKAR (20 februari – 20 mars)

Nästa stora månlinje kommer att ge en hälsosam dos av spänning. Tänk på att tiden är på din sida och att du därför bör ägna den här veckan åt att aktivt sänka orsakerna till explosivt missnöje. Och som ett extra tillskott, varför ger du inte partners fördelen av tvivel.

 

TVÅ ÄR ALLTID BÄTTRE | Våra två- års prenumerationspaket ger dig mer till mindre Köp nu