Union home secy lanserer politiets kommandosentral

0
41

Chandigarh-politiets kommandosentral

UNIONS HJEMMESKRIFTER, Ajay Kumar Bhalla, innviet politiets kommando- og kontrollsenter (PCCC) sammen med UT-rådgiver Dharam Pal og DGP Praveer Ranjan på lørdag. PCCC har blitt etablert under as Integrated Command and Control Center (ICCC)-prosjektet til Chandigarh Smart city under smart city-oppdrag.

PCCC inkluderer CCTV-er, Intelligent Traffic Management System (ITMS), Adaptive Traffic Control System (ATCS), Public Addressing System og Variable meldingsskilt, byomfattende optisk fiberkabel og kundesenter. CCTV-kameraer, ble det uttalt, vil redusere hendelsene som biltyveri, uansvarlig kjøring, sløving, ulovlig parkering, overtredelse, etc., samtidig som de forbedrer kvinners sikkerhet. Installert på 40 lokasjoner, forventes ATCS- og Variable Message Signs-løsninger å bidra til å forbedre trafikkforholdene og gjøre veiene tryggere ved å håndheve trafikklover på overtredere. Disse vil også kringkaste sanntidsinformasjonen til pendleren på farten.

Mer fra Political Pulse

Klikk her for mer

Det ble lagt til at systemet vil bidra til bedre håndtering av hendelser i byen og effektiv utbetaling av styringstjenestene. Innbyggere i UT, ble det lagt til, vil oppleve styring og levestandard i verdensklasse gjennom disse systemene. For kommunikasjon er den optiske fiberkabelens ryggrad på mer enn 250 KMs installert som vil gi infrastrukturen for fremtidige
utvidelser av prosjektet.

Nyhetsbrev | Klikk for å få dagens beste forklaringer i innboksen din
 

Historier kun for abonnenterSe alle

Premium

'Denne regjeringen bruker bulldosere på bakken og bulldoserer oss inne i Pa…

Premium

Forklart: Indias unike jobbkrise

Premium

Neisayere tar feil, India har suksesshistorier

Premium

AI kunstverktøy Midjourney har alle svar på 'hva hvis' Abonner nå for å få 66 % rabatt

Andre tilstede inkluderer Nitin Kumar Yadav, innenriksminister, Dr Vijay Namdeorao Zade, finanssekretær, Vinay Pratap Singh, visekommissær, Debendra Dalai, Chief Conservator of Forests, Vinod P Kavle, Special Secretary Home.

TO ER ALLTID BEDRE | Vår toårige abonnementspakke gir deg mer til mindre Bu y nå