Ladakh: Lokmat dedikerer Kargil War Memorial Home til jawans

0
35

Anlegget ble designet av den kjente ingeniøren som ble pedagog Sonam Wangchuk. (Filbilde)

Kargil War Memorial Home, et anlegg bygget for soldater som er engasjert i å beskytte Kargil War Memorial i Dras, ble dedikert til jawans på Vijay Diwas (26. juli).

Det miljøvennlige hjemmet ble bygget med bidrag fra Lokmat Foundation og donasjoner fra publikum. Lokmat Medias redaksjonsleder og tidligere medlem av Rajya Sabha Vijay Darda dedikerte hjemmet til jawans i nærvær av generalløytnant Anindya Sengupta, generalmajor Nagendra Singh og sjefredaktøren for Lokmat Media Rajendra Darda. Anlegget ble designet av den kjente ingeniøren som ble pedagog Sonam Wangchuk. TO ER ALLTID BEDRE | Vår toårige abonnementspakke gir deg mer til mindre Kjøp nå