Yash deler bilde med fans fra Italia: “Din kjærlighet til meg når utover grensene”

0
38

Yash med fans i Italia.(Foto: Twitter/Yash)

Kannada-superstjernen Yash har fans over hele verden. Et nylig innlegg i sosiale medier fra skuespilleren beviser det igjen. Yash, som for tiden er på ferie med sin kone i Italia, møtte fans fra landet.

Yash tok til Twitter for å dele et bilde med fansen, og skrev: “Din kjærlighet til meg når utover grensene, aksepterer jeg det med åpne armer… En stor takk til disse fantastiske fansen jeg møtte fra Italia og Bangladesh for å holde ut arbeidstiden og gjøre det spesielt for oss (sic).”

Skuespilleren delte også mange andre bilder fra ferien på Instagram, som har fått millioner av likes fra fans.

LES OGSÅ: |Yashs kone Radhika Pandit deler en spesiell familie bilde for å markere hennes 500. Instagram-innlegg

Yash’s siste film KGF Chapter 2 overgikk alle forventningene til den første delen og ble en av de største suksessene til indisk kino. Filmen har nå blitt visittkortet til Kannada-kinoindustrien og samler fans ikke bare fra India, men fra hele verden.

Regissert av Prashanth Neel, forteller KGF-duologien historien om Rocky, en gangster, som håver inn penger og rikdom for å oppfylle løftet han ga sin mor. Satt i Kolar Gold Fields i Karanataka, den andre delen av franchisen har Bollywood-skuespillerne Sanjay Dutt og Raveena Tandon i sentrale roller.

Subscriber Only StoriesView All

Premium

Gujarat for å gjenoppta sjøflyturen til Statue of Unity med amfibiefly

Premium

Santhaler og deres store opprør i 1855

Premium

Tavleen Singh skriver: Et parlament for små ting

Premium

MP Simranjit Mann motsatte seg også at Murmu ble kalt ‘Rashtrapati&#…Abonner nå for å få 66 % RABATT

Yash har ennå ikke delt detaljer om sin neste film, som markerer hans 19. prosjekt i Kannada kino. Hashtags som #Yash19 og #YashBoss fortsetter å trende på sosiale medier, og reflekterer de enorme forventningene fra hans fremtidige satsinger.

TO ER ALLTID BEDRE | Vår toårige abonnementspakke gir deg mer til mindre Kjøp nå