Ladakh: Lokmat tillägnar Kargil War Memorial Home till jawans

0
32

Anläggningen designades av den berömda ingenjören som blev pedagog Sonam Wangchuk. (Filbild)

Kargil War Memorial Home, en anläggning byggd för soldater som är engagerade i att skydda Kargil War Memorial i Dras, tillägnades jawans på Vijay Diwas (26 juli).

Det miljövänliga hemmet byggdes med bidrag från Lokmat Foundation och donationer från allmänheten. Lokmat Medias redaktionsordförande och tidigare medlem av Rajya Sabha Vijay Darda vigde hemmet till jawans i närvaro av generallöjtnant Anindya Sengupta, generalmajor Nagendra Singh och chefredaktören för Lokmat Media Rajendra Darda. Anläggningen designades av den berömda ingenjören som blev pedagog Sonam Wangchuk. TVÅ ÄR ALLTID BÄTTRE | Vårt tvååriga prenumerationspaket ger dig mer till mindre Köp nu