14 Beste Google Chrome-thema's die u moet proberen

0
42

De Google Chrome-browser is de populairste webbrowser ter wereld, maar heeft niet de meest inspirerende personalisatie-opties.

Gelukkig heeft Google het voor degenen die gezegend zijn met een overvloed aan creativiteit gemakkelijk gemaakt om Google Chrome-thema's beschikbaar te maken die het saaie nieuwe tabblad kunnen opfleuren met iets persoonlijker naar jouw smaak. Hoewel schoonheid in het oog van de toeschouwer is, zijn deze esthetische aanpassingen van de Chrome-extensie ofwel extreem populair, visueel aantrekkelijk of bij voorkeur beide.

Inhoudsopgave

  Deze thema's veranderen de achtergrond van uw startpagina, het kleurenschema van uw browser, adresbalk, menu's, bladwijzerbalk en andere visuele elementen van Chrome. We hebben voor elk thema een Chrome Web Store-link voorzien, zodat u ze meteen kunt uitproberen en kunt beslissen welke optie het beste is voor uw persoonlijke browse-ervaring.

  Middernachttrein Donkerblauw

  Midnight Train Dark Blue, gemaakt door Oleg Filonenko, biedt een verbazingwekkend sfeervol stedelijk thema gebaseerd op een foto van divergerende treinsporen met een stadsbeeld in de verte .

  Dit thema met hoge resolutie is geschikt voor schermen met een resolutie tot 2560×1440, en als je van treinen of koude en ruige stadsbeelden houdt, is het perfect voor jou.

  Materiaal incognito donker thema

  Dit thema van Fiddle N is verrassend populair, met meer dan een half miljoen gebruikers die ervoor kiezen om hun standaard Chrome-venster eruit te laten zien als incognitomodus. Dat is alles wat dit thema doet – verander de vensterkleur nauwkeurig zodat deze overeenkomt met de kleuren van de incognitomodus.

  We weten niet waarom zoveel mensen van dit thema houden, waarom ze willen dat al hun Chrome-ervaring er incognito uitziet, of waarom ze niet gewoon de donkere modus gebruiken, maar een half miljoen mensen weten iets wij niet. Vergeet niet per ongeluk de incognitomodus te activeren wanneer dat zou moeten!

  Noordse Woud

  De wijde wereld is gevuld met prachtige natuurlijke landschappen, maar helaas krijgen de meesten van ons dit nooit te zien in de loop van ons leven. Gelukkig creëerde Dmitry Mev dit unieke thema met een noords bos, van bovenaf gezien, gedeeltelijk badend in licht.

  De tinten groen zijn ongeëvenaard en het lichtspel geeft dit beeld een gevoel van diepte waardoor het uitzonderlijk aanvoelt. Dmitry heeft ook gekozen voor een verstandige effen kleur voor de tabbladen.

  Eenzame Boom

  Een fantastische mix van fotografie en digitale kunst, de titulaire Lone Tree zit tussen een oogverblindend donker en licht sterrenlandschap, waardoor een magisch beeld ontstaat dat blijft plakken in je verbeelding, zelfs als je niet achter je computer zit.

  Er is echter een klein nadeel aan dit thema. Het maakt de pijlen vooruit en achteruit enigszins onzichtbaar, maar aangezien je al weet waar ze zijn, is het helemaal niet erg en zouden ze het uitzicht toch bederven.

  Iron Man-materiaalontwerp

  Het valt niet te ontkennen dat het Marvel Cinematic Universe de wereld stormenderhand heeft veroverd, en het begon allemaal met een kleine film genaamd Iron Man. Tot leven gebracht door Robert Downey Jr, miljardair Tony Stark heeft een glad scheerresultaat met de dood veroorzaakt door de wapens van zijn eigen bedrijf. Hij bouwt een pantser voor zichzelf om anderen te beschermen in plaats van ze te vernietigen.

  Je vindt tal van Chrome-thema's met foto's uit de verschillende Iron Man-films, maar dit thema toont wat meer stijl en inspanning. Een prachtig silhouet van Iron Man die boven de stad vliegt, het is een subtiele knipoog naar zowel de films als de stripboeken. Meer dan 100.000 Iron Man-fans hebben zijn charmes opgemerkt.

  Sahara

  Dit is een thema van Peter Noordijk over de nachtelijke hemel boven de Sahara. Het is een spectaculaire opname van de Melkweg, opgebouwd uit verschillende foto's. Dankzij vrijwel geen lichtvervuiling boven de Sahara, geeft dit meesterlijke astrofotografie je een beeld van de lucht dat overal ter wereld ongelooflijk zeldzaam is, gewoon in je browser. Het is het perfecte thema voor degenen die niet de mogelijkheid hebben om zelf mee te liften op een woestijncaravan.

  Beauty Landschap Thema

  Soms is het uitzicht uit het raam (en op het nieuws) niet zo prettig als het zou kunnen zijn. Hoewel er veel humeurige en donkere thema's zijn om uit te kiezen, gaat Beauty in de tegenovergestelde richting.

  Dit thema toont ons een scène die waarschijnlijk zeer zeldzaam is in de echte wereld. Met een prachtige mix van groen, blauw en rood brengt Beauty iets puur en kleurrijks in een realiteit die voornamelijk grijstinten is.

  Regendruppels (niet-Aero)

  Zoals je kunt zien aan de naam die het oude Windows Aero-thema vermeldt, is dit een vrij oud thema. Maar ondanks zijn leeftijd is het een oude favoriet van Chrome-gebruikers over de hele wereld. Er is gewoon iets aan het met regen doordrenkte glas dat visueel aantrekkelijk is op een manier die veel andere vergelijkbare thema's niet hebben kunnen vastleggen. Het is misschien niet de beste keuze als je een modern 1440p- of 4K-scherm hebt, maar als je nog steeds blij bent met een 1080p-scherm, is dit een prachtig thema.

  Blauwe/Groene Kubussen

  Foto's zijn waarschijnlijk het meest populaire type thema, maar niet iedereen wil de afleiding van mooie foto's tijdens het werken. Toch is de grijze leegte van een leeg browservenster niet uw enige optie.

  Het thema Blue/Green Cubes biedt een aangenaam patroon van gearceerde kubussen, met een subtiele complexiteit in de manier waarop de facetten worden gearceerd en gekleurd met gradiënten. Hoewel het misschien eenvoudig lijkt, als je goed kijkt, zul je merken dat dit een zorgvuldig met de hand gemaakt thema is, en zolang de aangeboden kleuren bij je smaak passen, is het een prachtige minimalistische thema-optie.

  Nacht in New York City

  New York is een van de meest iconische steden ter wereld en is te zien in talloze films, boeken, videogames en liedjes. Het is misschien niet altijd de mooiste plek om te wonen (of zo horen we), maar het valt niet te ontkennen dat het een prachtig uitzicht heeft dat doordrenkt is van geschiedenis.

  Night Time in New York City is misschien wel een van de meest perfecte inkapselingen van de stad 's nachts. Met de gebouwen verlicht in spierwit en wolfraamverlichting, is het een glad beeld van een plek die in werkelijkheid nogal korrelig is, maar het doel van een thema als dit is om ons de romantische kant van een echte plek te laten zien. Wat dat betreft lukt het.

  Flying Paint Wallpapers HD Nieuw tabbladthema

  De meeste mensen zijn blij om weken, maanden of zelfs jaren met hetzelfde thema te werken. Als je echter het type persoon bent dat graag regelmatig iets nieuws ziet, is het Flying Paint-thema misschien wel het perfecte thema voor jou.

  Het thema bevat verschillende kleurrijke, zorgvuldig uitgekozen achtergronden wanneer je een nieuw tabblad opent. Een nieuw beeld begroet je. Het kleurenschema van elk behang varieert, maar ze zijn allemaal verenigd in uitzonderlijk kleurrijk.

  Aarde in de ruimte

  Het aantal ruimtethema's in de Chrome Web Store lijkt soms te wedijveren met het werkelijke aantal sterren aan de hemel, maar voor het grootste deel lijken ze allemaal min of meer hetzelfde.

  De aarde in de ruimte onderscheidt zich van haar minder-dan-stellaire metgezellen door terug te kijken naar de lichtblauwe stip zelf. Door de aarde op te zetten tegen de uitgestrekte, met sterren bezaaide achtergrond van de ruimte, voel je je delen van iets essentieels en minimaals.

  Donker thema V3

  Soms is zelfs een donker thema voor sommige mensen niet donker genoeg. In dat geval heeft dit zwarte thema de kunst van perfecte zwartheid vrijwel geperfectioneerd. Dit is de derde poging om een ​​thema gewoon zwart te maken voor Chrome. Als je graag in het donker surft of gewoon het gevoel wilt hebben dat je scherm van matzwart materiaal is gemaakt, probeer dan Dark Theme V3 eens.

  Rose

  Het laatste thema dat we hier belichten, kan diegenen aanspreken die voor een Rose Gold MacBook hebben gekozen of dat in ieder geval zouden willen. Dit thema verandert het kleurenschema van Chrome in iets dat heel dicht in de buurt komt van de verworven smaakkleur Apple-computerkleur die vaak zo moeilijk te vinden is voor degenen onder ons die iets anders willen.

  Hoe zit het met Chrome voor Android?

  Naar onze mening zijn dit de beste thema's voor de Microsoft Windows-, Linux- en Mac-versies van Google Chrome. Toch gebruikt u waarschijnlijk vaker de mobiele Chrome-browser dan de desktopversie.

  Helaas is er echter geen gelijkwaardige reeks thema's voor de Android- of iOS-apps. Als je naar Instellingen > Thema's gaat, zul je zien dat je enige optie een licht of donker thema is. Dat, en een instelling om Chrome automatisch tussen de twee te laten schakelen op basis van uw huidige algemene apparaatinstellingen.