PSEB Punjab Board 10. resultat 2022 erklært: Resultat tilgjengelig på pseb.ac.in

0
46

Kandidater vil kunne sjekke resultatene sine på den offisielle nettsiden — pseb.ac.in. (Representativt bilde)

PSEB Punjab Board Klasse 10 Resultat 2022: Punjab School Education Board (PSEB) kunngjorde i dag resultatene for klasse 10 styreeksamen i dag (5. juli) klokken 12:15. Beståttprosenten i år er 97,94 prosent. Alle studentene som har møtt opp til styreeksamenene kan sjekke sine respektive resultater på det offisielle nettstedet –  pseb.ac.in. For å sjekke poeng, hold PSEB Class 10-rullekortet ditt tilgjengelig.

Les |PSEB Punjab Board 10. resultat 2022 Live Updates

De tre øverste posisjonene har blitt hentet av jenter. Årets Punjab Board topper er Nancy Rani fra Ferozpur. Innehaverne av første og andre rangering har imidlertid sikret seg de samme karakterene, siden Nancy var yngre har hun fått topprangeringen i henhold til tie-breaker-formelen.

Totalt 3 11 545 studenter dukket opp til eksamen i klasse 10, hvorav 126 har mislyktes og 3 08 627 studenter har bestått. Resultater fra 317 studenter har blitt holdt tilbake av styret og 2475 studenter må møte opp igjen til eksamen.

Punjab-styret klasse 10 semester II-eksamener ble gjennomført fra 24. april til 19. mai 2022, i frakoblet penn- og papirmodus ved å følge alle COVID-19-retningslinjene gitt av regjeringen i India.

Det beste fra Express Premium

Premium

UPSC Key-6. juli 2022: Hvorfor lese «Social Media Intermediaries» eller «Hybr…

Premium

Apolitisk eller negativt politisk: debatten rundt partisan…

Premium

Når en gren krymper, ser Thackeray-treet en annen sønn blomstre : Amit, …

Premium

Finansiering vinteren setter inn for indiske startups, ansatte ute i kulden: Over 1…Flere Premium-historier >> Les også |PSEB Punjab Board 10. resultat 2022: Beståttprosenten faller litt, elever på landsbygda presterer bedre enn bykolleger

PSEB Punjab Board Klasse 12 resultat 2022: Hvor og når skal sjekkes

< p>Selv om resultatet vil bli kunngjort i dag kl. 12:15, vil scorekort bli gjort tilgjengelig på de offisielle nettsidene 6. juli.

For å sjekke PSEB Punjab Board klasse 10-resultatet, må studentene først besøk den offisielle nettsiden – pseb.ac.in. Etter det vil det være lenke på hjemmesiden for “PSEB klasse 10 styreresultat 2022”. Studentene må fylle ut de nødvendige opplysningene som rullenummer eller registreringsnummer og fødselsdato (DOB). Etter å ha fylt ut disse og klikket på send inn, vises Punjab klasse 10-resultatet på skjermen.

Les |PSEB Punjab-tavle Klasse 10. resultat 2022: Hvordan sjekke scorekort

Elevene anbefales å lagre siden og ta en utskrift av klasse 10-resultatene for fremtidig referanse. Kandidater anbefales også å sørge for at alle detaljer er faktisk korrekte og at det ikke er stavefeil. For studenter som ikke finner rullenummeret og registreringsnummeret kan sjekke det samme på adgangskortet eller hallbilletten.

Elevene må ha minst 20 prosent karakterer både i praktisk eksamen og teori for å bestå klasse 10 styreeksamen. I år ble den faglige kalenderen delt i to deler, sammen med pensum. Så den samlede poengsummen vil bli beregnet på grunnlag av gjennomsnittet av de to leddene. I 2021 var den totale beståttprosenten registrert av PSEB 99,93 prosent der jenter skåret mer enn gutter.

Express Explained Gå utover nyhetene. Forstå overskriftene med våre forklarte historier Les her