Hon är en av få som fortsätter stödja Johnson

0
89

Kulturminister Nadine Dorries är en av få som fortsätter uttala stöd för Boris Johnson: ”Premiärministern prioriterar att stabilisera regeringen, ta ut en tydlig riktning för landet och fortsätta uppfylla löftena han gav och som britterna röstade för”, skriver hon på Twitter. De ministrar och höga tjänstemän som gjort klart att de tänker stanna i regeringen är nu i minoritet. En handfull har inte kommenterat hur de tänker göra, och fler än 40 har gått under tisdagskvällen och onsdagen. Flera medier har ifrågasatt hur Boris Johnson ska kunna fylla alla lediga positioner när de av allt att döma kommer att tillbringa mycket kort tid på sina poster, men Johnsons nära medarbetare James Durridge säger till Sky News att det finns många som är ”angelägna, villiga och kapabla” att tjäna folket.