Man knivhuggen till döds med nyckel i östra Delhi

0
45

Polisen sa att medan de två återvände efter att ha köpt sprit, återvände personen som de hade bråkat med med en medarbetare och ett slagsmål bröt ut. Källor sa att en av dem slog den avlidne i bröstet med en nyckel under slagsmålet och skadade honom dödligt. (Express filbild)

En 20-årig man dog efter att ha blivit knivskuren till döds med en nyckel utanför en vinaffär i östra Delhis Samaspur söndag i en uppenbar incident av vägraseri, sa källor. Den avlidne identifierades som Nikhil Sharma, som bodde i Patparganj.

Polisen vid Pandav Nagars polisstation sa att de fick information klockan 20.42 att den avlidne hade tagits in på LBS-sjukhuset i Khichripur av sin vän efter att ha skadats i ett gräl och förklarats död vid ankomsten.

DCP ( East) Priyanka Kashyap sa: “Initial undersökning visade att den avlidne tillsammans med sin vän hade ett bråk med en okänd skoterförare vid beröring av deras (fordon).”

Polisen sa att medan de två återvände efter att ha köpt sprit, återvände personen som de hade grälat med med en medarbetare och ett slagsmål bröt ut. Källor sa att en av dem slog den avlidne i bröstet med en nyckel under slagsmålet och skadade honom dödligt.

Best of Express Premium

Premium

UPSC Key-5 juli 2022: Varför ska man läsa “Muscular Regional Policies” eller “Allur…

Premium

När PAGD syr upp den gemensamma undersökningen fram, BJP & mindre partier står inför en ch…

Premium

BJP och Shiv Sena-allierade kanske inte går efter Uddhav-fraktionenFler premiumhistorier >>

Polisen sa att ett fall hade registrerats under lämpliga avsnitt och ansträngningar pågår för att hitta de skyldiga.

Express Explained Gå bortom nyheterna. Förstå rubrikerna med våra förklarade berättelser Läs här