Kan du se hvem som har sett Instagram-historien din?

0
48

Tror du at noen i all hemmelighet spionerer på Instagram-historiene dine? Er det i det hele tatt mulig? Vel, det er det. Heldigvis lar Instagram deg se folk som har sett Instagram-historien din. Men du kan kanskje ikke se alle som har sett historiene dine, spesielt hvis de bruker tredjeparts/uoffisielle apper.

Denne opplæringen dekker forskjellige måter å se hvem som har sett Instagram-historien din. Du vil også lære hvordan du skjuler historiene dine for bestemte personer.

Innholdsfortegnelse

  Instagram-historier har et “Aktivitet”-kort der du kan se hvem som har sett på innhold du laster opp. Du kan til og med sjekke hvordan folk interagerte med historiene dine hvis du driver en bedriftskonto.

  Du sjekker hvem som har sett Instagram-historien din når den er på profilen din og til og med 24 timer etter at den forsvinner.

  1. Trykk på Din historie-sirkelen øverst til høyre på innmatingen for Instagram-hjemmesiden for å se historien/historiene dine.
  2. Alternativt kan du gå til Instagram-profilen din og trykke på profilbildet eller ikonet ditt.
  3. Trykk på profilbildene i delen for historieaktivitet – nederst til venstre på skjermen. Du kan også sveipe opp fra bunnen av skjermen for å vise “Aktivitet”-kortet. Du bør se folk som har sett historien din.

  Ulike historier kan (og kan) ha forskjellige seere og visningstall. Så hvis du lastet opp flere historier, velg hver historie for å sjekke seerne deres. Instagram tar opp repriser av historien din. Derfor kan antallet visninger av historien være mer enn antall seere.

  Si at historien din har 25 visninger, men at det bare er 16 personer på listen over seere. Det er fordi noen kontoer har sett historien din flere ganger.

  Hvis noen likte historien din, ville du se en rød hjerte-emoji nederst i hjørnet av personens profilbilde.

  En “Ingen har sett dette ennå”-melding vil vises på skjermen hvis ingen har sett historien din.

  Dashbordet for historieaktivitet for Instagram Professional- og Business-kontoer er litt annerledes og mer avansert. En «Innsikt»-fane viser deg mer informasjon om historieaktivitetene dine.

  Trykk på histogrammet eller diagramikonetøverst til høyre på oversikten for historieaktivitet. Du finner et sammendrag av flere viktige innsikter om historien din – kontoer nådd, visninger, innholdsinteraksjon osv. Data fra denne historieinnsikten kan bidra til å forbedre engasjementet og utvide virksomheten din.

  Kan noen i all hemmelighet se Instagram-historien din?

  Ja, folk kan se historien din anonymt, men ikke gjennom den offisielle Instagram-appen. Noen tredjepartsapper og -nettsteder lar folk se Instagram-historier uten kontoeierens viten. InstaStories er et populært nettsted for hemmelig visning og nedlasting av historier fra Instagram-brukere med en offentlig profil.

  Alt du trenger for å se noens Instagram-historier på disse tjenestene er personens brukernavn. Plattformene er ofte gratis, og du trenger ikke engang å ha en Instagram-konto.

  Merk:Tredjepartstjenester som ber deg koble Instagram-kontoen din til appene deres, kan være utrygge. Noen ganger er de upålitelige og fungerer ikke. Unngå å oppgi Instagram-påloggingsinformasjonen din til tredjeparter med mindre du må.

  Du bør vite at du ikke kan se utløpte eller slettede historier på Instagram eller tredjepartsverktøy. Instagram-historier utløper 24 timer etter opplastingstidspunktet.

  Det er for øyeblikket ingen måte å anonymt se historiene til Instagram-brukere med en privat profil – ikke engang med tredjepartsverktøy. De kan alltid sjekke hvem som har sett historiene deres – det er ingen steder for seerne å gjemme seg. På samme måte må du følge en privat konto før du kan se personens status. 

  Hvordan sjekke Instagram-historieseere etter 24 timer

  Instagram sletter innhold på historien din etter 24 timer. Du har ikke lenger tilgang til slettede eller utløpte historier fra profilen eller hjemmesiden din. Innholdet blir også utilgjengelig for dine følgere og offentlige seere.

  Men Instagram gir en ytterligere 24-timers periode for å se hvem som har sett historien din etter at den forsvinner fra profilen din. Så totalt kan du se hvem som har sett på Instagram-historiene dine 48 timer etter at de er lastet opp.

  1. Åpne Instagram-profilen din, trykk på hamburgermenyikonet, og velg Arkiver.
  1. Trykk på dråpen -nedmenyikonet øverst på siden og velg Historiearkiv.

  Du finner en samling av gamle (og utløpte) historier du har lagt ut på profilen din på “Stories Archive”-siden.

   Velg et element på listen og sveip opp for å se hvem som har sett historien de siste 48 timene. Alternativt kan du trykke på profilikonet(e) nederst til venstre. Det vil også åpne historieaktivitetskortet.

  Instagram kan vise bare antall visninger uten å vise brukernavnene til personene som så historien din. Det skjer vanligvis når historien nylig har utløpt etter 24 timer. Å lukke og åpne Instagram-appen kan løse problemet.

  Hvis du fortsatt ikke kan se brukernavnene til folk som ser historien din, vent noen minutter og sjekk igjen.

  Ta Charge of Instagram Story Views

  Det er forskjellige måter å diktere hvem som kan se Instagram Stories. Du kan enten gjøre profilen din privat, opprette en «nære venner»-liste eller skjule historier fra bestemte personer.

  Gjør Instagramen din privat

  Bare folk som følger deg kan se og dele Instagram-innleggene og historiene dine når du gjør siden privat. Slik gjør du kontoen din privat på iPhones og Android-enheter:

  1. Trykk på profilbildet ditt nederst til høyre i Instagram-appen for å åpne profilsiden din. Trykk på hamburgermenyikonet øverst til høyre og velg Innstillinger.
  2. Trykk på Personvern.
  3. Slå på privat konto og trykk på Bytt til privatfor å fortsette.

  Du kan få en oppfordring om å vurdere følgerne dine. Vi anbefaler at du går gjennom listen og fjerner personer du ikke vil skal se historiene dine.

  1. Trykk på Gjennomgå følgere og trykk på < strong>Fjern-knappen ved siden av brukernavnene du vil fjerne fra listen.

  Opprett en nære venneliste

  Opprett en nære venneliste lar deg dele historier med et utvalgt nummer av folk. Bare personer på listen kan se historien din. Det beste er at du kan legge til så mange personer du vil på listen over nære venner.

  Folk på listen vil vite at de er på den, men de kan ikke se andre personer på listen. Bare du har tilgang til den informasjonen. Slik oppretter du en nære venneliste og deler historier med folk på listen.

  1. Åpne Instagram-profilen din, trykk på hamburgermenyikonet og velg Nære venner.
  1. Trykk på Legg til-knappen ved siden av personene du vil legge til i listen over nære venner. Eller trykk på Fjernfor å ta ut noen fra listen.

  Du vil se et grønt merke ved siden av profilbildet til personer du legger til på listen. Det er en søkefelt for å finne personer du vil legge til raskt. Skriv inn personens brukernavn i søkefeltet, og trykk på Legg til for å inkludere dem i listen over nære venner.

  Du kan legge til hvem som helst i listen over nære venner – personer som ikke er det følger deg og folk du ikke følger.

  1. Trykk på x-ikoneti øverste venstre hjørne for å gå tilbake til forrige side.

  Instagram varsler ikke folk du har lagt til eller fjernet fra listen over nære venner. Når du deler historier med dine nære venner, vil folk på listen se en grønn ring rundt profilbildet ditt. Det forteller dem at de er på listen over nære venner.

  Skjul Instagram-historier fra bestemte personer

  Instagram lar deg skjule historiene dine for spesifikke Instagram-brukere – i likhet med WhatsApp, Facebook og andre populære sosiale medieplattformer. Slik får du det gjort:

  1. Åpne Instagram-profilen din, velg menyikonet og trykk på Innstillinger.
  2. < li>Trykk på Personvern.

  3. Velg Historie.
  1. Trykk på Skjul historie fra.
  2. Velg brukerne du vil skjule historien din for, og trykk på Ferdig.

  Vær oppmerksom på at hvis du skjuler historiene dine, skjules livevideoene dine for begrensede brukere. Dette er for øyeblikket de tre effektive metodene for å holde dine Instagram-historier. Vi oppdaterer denne artikkelen når Instagram introduserer flere historierelaterte personvernfunksjoner i fremtiden.