Ingrossos bolag gjorde vinst på 28 miljoner i fjol

0
101

Bianca Ingrossos bolag drog in 31,2 miljoner kronor i intäkter från influencerns sociala medier under 2021. Resultatet efter finansiella poster landade på 27,8 miljoner kronor, skriver DI Digital. Det är strax under 2020 års omsättning på 34,7 miljoner kronor. Samtidigt gör Ingrossos smink- och skönhetsföretag Caia ”en monstertillväxt” och mer än dubblar omsättningen, rapporterade Breakit i juni. Omsättningen ska enligt siffror från podden Framtidens e-handel ha ökat med 115 procent under fjolåret, från 149,6 miljoner kronor till 323 miljoner. Bianca Ingrosso äger i dag 11,6 procent av Caia. Nyheten du läste här kommer från Omni Ekonomi, som är Omnis systerapp. Omni Ekonomi hjälper dig att navigera i den just nu turbulenta ekonomiska verkligheten – med nyheter, analyser och handfasta råd kring din privatekonomi. I sommar får du testa Omni Ekonomi i tre månader för 99 kronor. Erbjudandet gäller även dig som har testat Omni Ekonomi tidigare.