Delhi konfidensielt: USA-turné

0
138

CJI, som er på en turné i USA, presenterte henne en kopi av selvbiografien til Mahatma Gandhi.

Fungerende guvernør i delstaten California Eleni Kounalakis møtte sjefsjef i India N V Ramana ved den offisielle residensen til Indias generalkonsul i San Francisco lørdag. CJI, som er på turné i USA, presenterte henne en kopi av selvbiografien om Mahatma Gandhi.

Humanitær gest

DEN VERSTE NOENSINNE flommen i det levende minnet om Silchar har også kastet opp tilfeller av tverrpolitisk samarbeid i Nordøst-regionen. Søndag sendte Pradyot Debbarman, lederen for TIPRA Motha-antrekket i Tripura, flomhjelp til den katastroferammede byen. Debbarman takket TMC Rajya Sabha-parlamentsmedlem Sushmita Dev, som har representert Silchar i Lok Sabha mellom 2014 og 2019, for å ha lettet nødhjelpsarbeidet. Både Debbarman og Dev var med i kongressen tidligere. «Jeg håper at folk i resten av India legger merke til situasjonen til folket i Barak-dalen. Dette er den beste måten å feire bursdagen min på, sa Debbarman, som fyller 44 år på mandag, i en uttalelse. Express Explained Gå utover nyhetene. Forstå overskriftene med våre forklarte historier Les her