Delhi Konfidentiellt: USA-turné

0
39

CJI, som är på en turné i USA, presenterade för henne en kopia av självbiografin om Mahatma Gandhi.

Tillförordnad guvernör i delstaten Kalifornien Eleni Kounalakis träffade Indiens chefsdomare N V Ramana i Indiens generalkonsuls officiella bostad i San Francisco på lördagen. CJI, som är på en turné i USA, presenterade för henne en kopia av Mahatma Gandhis självbiografi.

Humanitär gest

DEN VÄRSTA NÅGONSIN översvämning i Silchars levande minne har också skapat exempel på tvärpolitiskt samarbete i den nordöstra regionen. På söndagen skickade Pradyot Debbarman, ledaren för TIPRA Motha-outfiten i Tripura, översvämningshjälp till den katastrofdrabbade staden. Debbarman tackade TMC Rajya Sabhas parlamentsledamot Sushmita Dev, som har representerat Silchar i Lok Sabha mellan 2014 och 2019, för att ha underlättat hjälpen. Både Debbarman och Dev var med i kongressen tidigare. “Jag hoppas att människor i resten av Indien lägger märke till den svåra situationen för människorna i Barak Valley-regionen. Det här är det bästa sättet att fira min födelsedag, säger Debbarman, som fyller 44 år på måndag, i ett uttalande. Express Explained Gå bortom nyheterna. Förstå rubrikerna med våra förklarade berättelser Läs här