Sidelys fra BJPs nasjonale ledermøte, dag 1

0
117

PM Modi med BJP-ledere under BJPs nasjonale ledermøte i Hyderabad (UP), gir Telangana CM KCR et minne til opposisjonens presidentkandidat Yashwant. Sinha. (PTI)

Det to dager lange nasjonale møtet for Bharatiya Janata Party (BJP) startet i Hyderabad på lørdag.

Oprør av safran og rosa flagg

Byen Hyderabad er full av safranflagg og fleksible tavler med bildene av statsminister Narendra Modi, BJP nasjonalpresident JP Nadda og Telangana BJP-sjef Bandi Sanjay Kumar. På ruten til lokalet til Golkonda BJP National Executive Council, er utskjæringen av BJP-sjefministre satt opp langs veikanten. Det er store bannere og fleksible tavler med unions innenriksminister Amit Shahs bilder også. På stedet er det en utstillingshall som viser statens BJPs narrativ, rollen den spilte i Telangana-statsbevegelsen sammen med bilder som fremhever kulturen og tradisjonen i staten.

Mer fra Political Pulse

  • Utviser MVA over distrikter som gir nytt navn, SP, AIMIM MLAs avstår fra speakeravstemningen
  • “Alvorlig mangel på forståelse av India”: Regjeringens svar på amerikansk organ skarpt, og nå kjent
  • Delikat spredning av Telangana-kjøkkenet hilser BJP-ledere i Hyderabad

Klikk her for mer

TRS, som styrer Telangana, har heller ikke gitt noen sjanse til å vise frem sin president og sjefsminister K Chandrasekhar Raos innflytelse i byen . Partiets rosa flagg har blitt presset inn i hvert hjørne av byen som konkurrerer med BJPs opprør av safranfargeflagg.

Best of Express Premium

Premium

ExplainSpeaking: Til tross for fallet er de indiske aksjemarkedene fortsatt overval…

Premium

«Peter Brook prøvde å ødelegge, gjenskape oss. Jeg var ikke villig til å ødelegge…

Premium

I Gujarat bringer Covid-krisen fremmedgjorte par sammen for en ny sjanse Premium

Mange scenarier, lignende utfall: Tuticorin-anlegget starter kanskje ikke på nytt, sier exp. …Flere premiumhistorier >>

BJP-TRS bannerkamp blusser opp

TRS har også plassert enorme bannere for å ønske Yashwant Sinha velkommen, opposisjonspartienes presidentkandidat, som ankom Hyderabad lørdag som en del av kampanjen hans. Dette intensiverte kampen mellom TRS og BJP, og førstnevnte hadde allerede grepet plassene langs medianene for sine bannere før safranpartiet kunne henvende seg til de lokale myndighetene for å få tillatelse. BJP-lederne sa at borgerorganet i Hyderabad har ilagt store straffer mot statspartiets enhet for å ha plassert bannere i forskjellige deler av byen. I følge en BJP-leder har partiet allerede betalt Rs 55 lakh som bøter i denne forbindelse.

Express Explained Gå utover nyhetene. Forstå overskriftene med våre forklarte historier Les her