Misstänkte trippelmördaren häktad: Ville inte kommentera

0
45

Den misstänkte trippelmördaren i Köpenhamn häktas för tre mord, sju mordförsök och brott mot vapenlagen, uppger BT. Enligt kvällstidningen ska den misstänkte vårdas på en låst psykiatriavdelning, så fort det det finns plats till honom på en sådan. Han ska i ett första skede sitta häktad i 24 dagar. Under tiden ska han också genomgå en rättspsykiatrisk undersökning. Häktningsförhandlingen inleddes i Köpenhamns byret, klockan 13 och på plats var bland annat den misstänkte 22-åringens far, enligt Berlingske. Inför en fullsatt rättssal uppgav 22-åringen sitt namn och medgav att han gripits på köpcentrumet Fields strax före klockan 18 i går. 22-åringen ville inte kommentera misstankarna mot honom och lät istället sin försvarsadvokat göra detta. Förhandlingen ägde rum bakom stängda dörrar.