L-G nikker til å gjøre 128 midlertidige legestillinger permanente

0
49

Delhi-løytnantguvernør V K Saxena

I forkant av National Doctors' Day sa Delhi-løytnantguvernør V K Saxena å fjerne ad hocisme og faglig usikkerhet for leger ville være en passende hyllest til dem . Han talte torsdag etter å ha godkjent konverteringen av 128 midlertidige stillinger for medisinsk fagpersonell ved statlige sykehus i Delhi til permanente.

Dette vil tillate fast bemanning på 76 stillinger ved Dr Baba Saheb Ambedkar Medical College i Rohini, 40 stillinger ved Guru Teg Bahadur Hospital i Dilshad Garden, ni stillinger ved Maulana Azad Medical College nær Delhi Gate, og tre stillinger ved Lal Bahadur Shastri Hospital i Khichripur . Noen av disse stillingene hadde stått ubesatt siden 2011 eller 2012, med folk som ble ansatt av og på på ad hoc-basis. Disse stillingene inkluderer assisterende professor i ortopedi, seniorbeboere i radiologi, kirurger, tannkirurger, yngre beboer, stabssykepleier, klinisk instruktør og radiografer, blant andre.

Siden den nye L-G tok over, har han godkjent 918 nye stillinger under ulike kategorier for det nyåpnede Indira Gandhi Hospital i Dwarka. Med L-G som er ansvarlig for personell i Delhi, har strid med regjeringen ført til forsinkelser i utnevnelser og opprettelse av stillinger gjennom årene. Saxena har instruert tjenestemenn om raskt å behandle besettelsen av alle ledige stillinger og oppgraderinger som har vært utilbørlig påvente i årevis.

AAPs Durgesh Pathak, den nyvalgte MLA for Rajinder Nagar, besøkte Sir Ganga Ram Hospital i anledning National Doctors' Day, feiret 1. juli for å markere fødsels- og dødsdagen til den indiske legen Dr. B C Roy. Han hyllet tjenestene som tilbys av sykehuset og sa at han vil ta opp pågående arbeid for å utvide inn- og utkjøringsveiene til sykehuset og utvide Sir Ganga Ram Hospital Marg. Han forsikret Dr D S Rana, leder av sykehusets styre, om at kompostanlegget i nærheten av sykehuset ville bli flyttet.

Best of Express Premium

Premium

Det er ingen stjerner lenger, sier Karan Johar. Hvorfor han har rett

Premium

Bli inspirert: Hvorfor sa Sardar Patel at embetsmenn ikke må ta …

Premium

NITI Aayog-oppdragsrapport som studerte 3 pålegg fra Høyesterett, 2…

Premium

Inside Track: Amit Shahs strategi for Maharashtra og FadnavisFlere premiumhistorier >>

SALG 4. JULI! Kun for våre internasjonale lesere, månedlige priser fra kun $2,50 FÅ HER